Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in november 2020

November kan alweer bijna in de boeken. Het is alweer de een na laatste dag van de maand en dat is een ideaal moment om de balans op te maken. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste series op Netflix in november 2020. Eerder verscheen al een overzicht met de beste documentaires op Netflix.

Virgin River

Mel en Jack zijn terug. In het eerste seizoen zagen we hoe Mel als verpleegster een nieuw leven wilde beginnen in Virgin River, maar al snel werd dat allemaal wat gecompliceerd. In seizoen 2 komen we erachter hoe het nu verder moet met de driehoeksverhouding waar ze in terecht is gekomen.

Lees meer over Virgin River

The Crown

The Crown was afgelopen maand terug voor alweer zijn vierde seizoen. De reeks is inmiddels veelbesproken, maar nog altijd een groot succes op Netflix. We volgen het Britse Koningshuis tijdens het bewind van Elizabeth II. We worden meegenomen naar de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.

Lees meer over The Crown

Deadly Class

Deadly Class kwam als een verrassing op Netflix, maar groeide binnen no time uit tot een groot succes. We volgen een dakloze tiener die in de jaren ’80 die plots wordt aangenomen op een legendarische privéschool. Hij komt terecht op een school waar kinderen uit misdaadfamilies de dodelijke kunsten leren.

Lees alles over Deadly Class

Kärlek & Anarki

De Zweedse romantische dramaserie Kärlek & Anarki is een groot succes geworden op Netflix. We volgen hoe een getrouwde consulente en een jonge IT’er een flirterig spel beginnen dat de maatschappelijke normen tart en hun aanspoort om hun levens flink onder de loep te nemen.

Lees alles over Kärlek & Anarki

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?