Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in november 2021

De beste series op Netflix in november 2021 zijn bekend. De laatste dagen van novembe rzijn uitgebroken. Een mooi moment om te kijken naar wat er de afgelopen maand allemaal is verschenen. Met in dit artikel de beste series op Netflix in november 2021  met onder meer de animatieserie Aracne. Eerder schreven we al over de beste documentaires uit de maand november.

The Club

Netflix heeft de smaak wat betreft Turkse series helemaal te pakken. Met Kulüp, in Nederland ook wel bekend als The Club, heeft de streamingdienst een Turkse dramaserie te pakken. In de serie draait het om Matilda, een voormalig werkster in een van de belangrijkste nachtclubs, en haar dochter Rasel. Ze doet er nu alles aan om haar opstandige dochter te helpen die ze niet kon opvoeden.

Lees meer over The Club

Arcane

De animatieserie Arcane is gebaseerd op de game League of Legends. We volgen hierin de verhalen van twee League of Legends kampioenen in de onderdrukte stad Zaun en ‘de kracht die hen uit elkaar zal scheuren’. Deze week werd ook nog eens bekend dat er een tweede seizoen aankomt.

Lees meer over Arcane

True Story

Kevin Hart is terug en vertolkt in True Story de hoofdrol van Kid. De serie speelt zich af tijdens een tourstop van Kid waarbij hij ervoor kiest om even te genieten in zijn geboortestad Philadelphia. Daar wordt hij herenigd met zijn oudere broer Carlton (Snipes). Het duurt echter niet lang voordat het volledig uit de hand loopt en Kid zelfs moet vrezen voor zijn carrière.

Lees meer over True Story

Undercover

Undercover is terug voor alweer een derde seizoen. Het verhaal begon allemaal toen Bob en Kim werden ingezet om te infiltreren bij Ferry Bouman. Inmiddels is het verhaal een stuk verder en is er een hoop veranderd. Zo zal Bob nu samen moeten werken met Ferry als de twee nog iets van hun leven willen maken.

Lees meer over Undercover

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?