Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in november 2022

Deze maand verscheen het langverwachte 1899 eindelijk op Netflix, maar die mysterieuze thrillerserie was zeker niet de enige die goede zaken deed op de streamingdienst. Wij gingen op zoek naar de beste series op Netflix in november 2022. Ben jij het niet eens met onze lijst? Stem dan ook op jouw beste titels van november 2022. Eerder schreven we al over de beste documentaires op Netflix in november 2022.

El secreto de la familia Greco

In El secreto de la familia Greco speelt acteur Fernando Colunga de rol van Aquiles Greco, een gepensioneerde legerofficier. Het gezin Greco (vader, moeder en vijf niños) was ooit welgesteld, maar nu gaan de zaken een stuk minder goed. Het is dus duidelijk: er is geld nodig. ‘Gelukkig’ is vader Greco behoorlijk inventief ingesteld. Hij bedenkt dat de familie een zakcentje kan bijverdienden door mensen te ontvoeren en losgeld te eisen. Dat losgeld wordt ook vaak betaald, maar desondanks vermoordt de familie Greco de onschuldige en vooral onfortuinlijke slachtoffers… El secreto de la familia Greco vertelt een waargebeurd verhaal, waar je hier meer over kunt lezen.

➡ Lees meer over El secreto de la familia Greco

1899

1899 gaat over de mysterieuze gebeurtenissen tijdens de reis van een migrantenschip van Europa naar New York. De passagiers hebben verschillende achtergronden en nationaliteiten, maar delen dezelfde dromen én de hoop op een betere toekomst in het buitenland. Als ze een ander migrantenschip ontdekken dat op de oceaan ronddrijft en al maanden wordt vermist (de Prometheus), neemt hun reis echter een…  onverwachte wending. Datgene wat ze aan boord vinden, verandert hun overtocht naar een nieuw leven en het beloofde land in een raadselachtige nachtmerrie… Daarin worden de passagiers en hun verleden met elkaar verbonden via een web van geheimen.

➡ Lees meer over 1899

One of Us is Lying

One of Us is Lying neemt je mee naar Bayview High. Vijf studenten – Simon, Addy, Cooper, Bronwyn en Nate – moeten nablijven, maar een moord houdt de vijf erg verschillende scholieren bij elkaar. Er ontvouwt zich een dodelijk kat-en-muismysterie als Simon plotseling een dodelijke allergische reactie krijgt. Elk van de vier studenten had namelijk een motief om Simon te vermoorden. Als blijkt dat zijn overlijden geen ongeluk is, volgt er een uitgebreid onderzoek. Het tweede seizoen van One of Us is Lying staat nu op Netflix.

➡ Lees meer over One of Us is Lying

Manifest

In Manifest draait het allemaal om Flight 828. Terwijl het vliegtuig van Jamaica onderweg is naar New York, is er een korte periode van turbulentie aan boord van het toestel. Alhoewel het voor hen lijkt als een korte periode, blijkt alles anders te zijn als ze eenmaal weer geland zijn. Seizoen 4 deel 1 van Manifest is nu te bekijken via Netflix, maar we wachten nog op seizoen 4 deel 2. De laatste tien afleveringen worden in het voorjaar van 2023 gereleaset.

➡ Lees meer over Manifest

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?