Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in oktober 2017

Netflix heeft het ons wederom niet makkelijk gemaakt om te kiezen wat de Beste Series op Netflix zijn van de maand oktober. Ook in de afgelopen maanden was dat een moeilijke keuze. Deze keer zijn we uiteindelijk tot de volgende series gekomen.

MINDHUNTER

De verwachtingen van MINDHUNTER waren vooraf al erg hoog, vanwege de namen die betrokken zijn bij deze nieuwe Netflix Original Serie. Aan die verwachtingen is door de makers van MINDHUNTER meer dan voldaan. De serie heeft in korte tijd veel indruk op de kijker weten te maken. Het onderzoek van FBI-agenten Holden Ford en Bill Tench naar zware criminelen in de jaren zeventig boeit de kijker en vooral de sfeer die MINDHUNTER uitademt zorgt er voor dat de serie in korte tijd enorm populair is geworden. Het verlangen naar meer is dan ook groot.

Bekijk deze serie op Netflix

Series uit het DC Universum

In de maand oktober zijn ook verschillende series uit het DC Universum verder gegaan op Netflix. De hoop bestond al langere tijd en uiteindelijk is ook gebleken dat Netflix de deal met The CW kan continueren. Van Arrow seizoen 6, Supergirl seizoen 3 en Legends of Tomorrow seizoen 3 verschijnen namelijk wekelijks weer nieuwe afleveringen op Netflix. De fans van het DC Universum kunnen hun hart dus ophalen, al moet er op het derde en vierde seizoen van The Flash helaas nog wel even gewacht worden.

Bekijk deze serie op Netflix

Suburra – seizoen 1

Netflix beperkt zich met Originals niet tot Engelstalige series. De streamingdienst heeft met Marseille, Narcos en Lilyhammer bewezen dat ook anderstalige series kunnen aanslaan over de hele wereld. Toch blijft het iedere keer weer afwachten of het een succes wordt. Met Suburra als eerste Italiaanse Netflix Original was dat ook het geval, maar het is Netflix gelukt om de massa aan te spreken. In de eerste weken na de release volgden er voornamelijk lovende reacties over Suburra, een serie die als een soort prequel geldt voor de gelijknamige film die 2015 verscheen.

Bekijk deze serie op Netflix

The IT Crowd – 5 seizoenen

Op Netflix zijn we gewend dat er steeds een nieuw seizoen aan een reeks wordt toegevoegd, of wat ook steeds vaker gebeurt: wekelijks een nieuwe aflevering. Het is dan ook wel eens fijn als er in één klap vijf seizoenen van één serie worden toegevoegd. Dat gebeurde in oktober met The IT Crowd. Deze komische serie zat al langer in de pijplijn bij Netflix, maar liet door onbekende redenen op zich wachten. Inmiddels staan alle seizoenen van deze succesvolle komedie dus op Netflix.

Bekijk deze serie op Netflix

Riverdale – seizoen 2

Eén van de grote hits van 2017 is toch wel Riverdale. Ook deze serie is in Amerika te volgen via The CW en dus genieten wij in Nederland via Netflix wekelijks mee. Sinds 12 oktober loopt het tweede seizoen van Riverdale en is er dus iedere donderdag een nieuwe aflevering te bekijken. Wat overigens extra fijn is aan Riverdale seizoen 2 is dat er liefst 22 aflevering gemaakt zijn en we de komende maanden dus wel zoet zijn met Riverdale.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?