Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in oktober 2018

Wat een maand is oktober geworden voor de serieliefhebbers! Netflix heeft zeer veel series voorzien van een nieuw seizoen en kwam bovendien ook nog eens met nieuwe series die direct aansloegen. Een uitgebreide lijst met de Beste Series dus. Niet met de lijst eens? Je kunt hier zelf stemmen!

Beste horrorserie ooit(?)

Er zijn maar weinig echte horrorseries, maar Netflix geloofde er heilig in dat het in staat is om een topserie af te leveren binnen dit genre. Dat is ook gelukt, want The Haunting of Hill House is de megahit van oktober.

Netflix heeft ook de perfecte maand gekozen om The Haunting of Hill House te lanceren. De streamingdienst doopte deze maand om in horrormaand, vanwege Halloween. The Haunting of Hill House is echter de parel van alle horrortitels die zijn toegevoegd in oktober. Met onze eigen Michiel Huisman in de hoofdrol joeg de serie de stuipen op het lijf bij de kijker, maar uiteindelijk waren ze vrijwel allemaal onder de indruk van de horrorserie.

Hits op Netflix

Netflix scoorde in oktober ook ontzettend goed met Élite. Een paar jaar geleden had niemand kunnen vermoeden dat er wereldwijd succes geboekt kon worden met een Spaanse serie, maar na La Casa de Papel is de drempel flink verlaagd om een Spaanstalige serie te kijken. Er werd dan ook massaal naar Elite gekeken, de serie die ook wel vergeleken wordt met Gossip Girl. Netflix was erg tevreden over Elite, want binnen twee weken was er al een tweede seizoen besteld.

Er waren veel meer series naast The Haunting of Hill House en Elite die scoorden op Netflix. Zo gingen de nieuwe seizoenen van onder andere Riverdale en The Flash van start. Daarnaast voegde Netflix ook Daredevil seizoen 3, The Shannara Chronicles en Timeless toe aan het aanbod. Laat in oktober kwam daar ook nog Bodyguard bij, de serie die uitstekende kijkcijfers scoorde bij de BBC in Engeland en ook in Nederland bij Netflix een prima start beleefde.

De beste films van oktober 2018:

# Titel Trailer
1 Haunting of Hill House seizoen 1
2 Bodyguard seizoen 1
3 Elite seizoen 1
4 The Shannara Chronicles seizoen 2
5 Riverdale seizoen 3
6 The Flash seizoen 5
7 Daredevil seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?