Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in oktober 2019

Avlu The Yard Netflix

De maand oktober zit er alweer op. Een mooi moment om te zien wat er deze maand nieuw is verschenen op Netflix. Wij zijn dan ook aan de slag gegaan met een lijst waarop de beste series op Netflix in oktober 2019 staan. Ben je het niet helemaal eens met onze lijst? Laat dan jouw stem achter via ons bericht met jouw beste titels van oktober 2019.

Avatar: The Last Airbender

Netflix verraste vriend en vijand door afgelopen maand plots Avatar: The Last Airbender toe te voegen aan zijn aanbod. De serie is op IMDb bestempeld met een 9,2 en vertelt het verhaal van de jonge Aang. Als hij door broer Sokka en zus Katara gewerkt wordt uit een lange winterslaap ontdekken ze dat hij een Avatar is. Met zijn speciale krachten moet hij de verschillende naties in bedwang houden. Alhoewel Netflix in Nederland slechts het eerste seizoen toevoegde van de serie, is er meer. Zo kun je ook het tweede en derde seizoen bekijken door je taalinstellingen naar Engels te zetten.

Lees meer over Avatar

Avlu

Avlu is een nieuwe Turkse serie op Netflix. De reeks is gebaseerd op dezelfde serie als waar eerder Celblok H op gebaseerd was, namelijk Wentworth. We kijken mee in een vrouwengevangenis waar een toegewijde moeder terecht komt na een noodlottig conflict. Daar moet ze vechten om te overleven en hopen dat ze ooit haar dochter terugziet. Daarbij hebben we ook goed nieuws, want vanaf 15 november kunnen we al aan de slag met het tweede deel van Avlu.

Lees meer over Avlu

Peaky Blinders

Peaky Blinders was afgelopen week eindelijk terug met het langverwachten vijfde seizoen. De dramaserie nam ons in de eerste seizoenen mee naar de meest angstaanjagende bende van de stad Birmingham. Daar heeft Thomas Selby de leiding over de Peaky Blinders. Ook in het vijfde seizoen staat hij aan het roer van de bende, maar geeft hij daarnaast ook zijn politieke functie invulling.

Lees alles over Peaky Blinders