Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in oktober 2021

De maand oktober is alweer bijna ten einde komen. Het was een maand met heel wat nieuwe seizoenen van grote series als You, Dynasty en Locke & Key. Wij gingen voor dit artikel op zoek naar de beste series op Netflix in oktober 2021. Eerder schreven we al over de beste documentaires uit de maand oktober.

The Office

Het is eindelijk zover! Deze maand verscheen de succesvolle komedieserie The Office op Netflix. In de negen seizoenen volgen we een groep kantoormedewerkers die niet tevreden zijn met hun misleide baas Michael Scott van het papierbedrijf Dunder Miffin. De groep krijgt te maken met ego-botsingen, ongepast gedrag en verveling.

Lees meer over The Office

Maid

Maid staat al wekenlang in de top tien best bekeken titels op Netflix. Dat is uiteraard niet zonder reden. Deze serie besaat uit tien afleveringen en is gebaseerd op het boek Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother’s Will to Survive van Stephanie Land. In Maid draait het om een jonge moeder die een baan als schoonmaakster aanneemt na een gewelddadige relatie. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.

Lees meer over Maid

On My Block

On My Block is ten einde gekomen op Netflix. Althans, de serie komt nog wel terug door middel van een spin-off, maar voor de originele reeks is het klaar. In de vier seizoenen volgden we een ruige buurt in Los Angeles waar de vriendschap van vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef worden gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

Lees meer over On My Block

You

Love Quinn en Joe Goldberg zijn niet meer de mensen die ze ooit waren. Dat willen ze in ieder geval hun nieuwe buurt doen geloven. De twee vormen samen met hun pasgeboren zoontje Henry een op het eerste oog normaal gezin. Het duurt echter niet lang tot er een nieuwe dode valt en Joe en Love er alles aan moeten doen om te voorkomen dat men erachter komt dat zij erachter zitten. Ook nieuwe slachtoffers worden niet geschuwd.

Lees meer over You

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?