Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in september 2019

De maand september is alweer voorbij gevlogen. Met heel wat nieuwe titels was het weer een moeilijke maand om de beste series op Netflix op een rijtje te zetten. Natuurlijk keken we massaal uit naar het slotseizoen van Vis a Vis, maar daarnaast verscheen nog heel wat moois. Wij hebben onze top drie beste series van september op een rijtje gezet. Niet eens met onze lijst? Stem dan op jouw beste titels van september 2019.

Criminal

Met Criminal heeft Netflix een nieuw format uitgetest. In deze indrukwekkende serie worden we meegenomen naar de verhoorkamer. Daar vindt een waar kat-en-muisspel plaats tussen detective en de verdachte. De verdachten worden beschuldigd van een ernstig misdrijf. Lukt het om de waarheid boven water te krijgen en nieuwe misdrijven te voorkomen? Voor Criminal worden we meegenomen naar vier verschillende landen: Frankrijk, Spanje, Duitsland en Groot-Brittannië. De verhoren vinden plaats in de taal die in dat land gesproken wordt. Met hoofdrollen voor onder meer David Tennant, Florence Kasumba en Hayley Atwell.

Lees meer over Criminal

Unbelievable

Unbelievable is een serie waarvan je haren recht overeind gaan staan. Als een achttienjarig meisje zich meldt bij de politie nadat ze slachtoffer is geworden van verkrachting, wordt haar zaak al gauw niet meer serieus genomen vanwege haar traumatische jeugd. Als ze later wordt gedwongen om toe te geven dat ze gelogen heeft, wordt ze door iedereen uitgekotst. Totdat twee vrouwelijke detectives zich vastbijten in de zaak en de waarheid langzaam boven water krijgen. De serie is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen.

Lees meer over Unbelievable

Monarca

In Mexico is corruptie aan de orde van de dag. Daar merkt Ana Mariá alles van. In deze Mexicaanse serie worden we meegenomen naar een wereld van de rijke Mexicaanse elite. Van buiten lijkt het allemaal rozegeur en maneschijn, maar achter de schermen is er van alles aan de hand. Ana Mariá keert terug naar haar vaderland om het tequila-imperium van haar familie te redden. Daarvoor zal ze het corrupte systeem waarbij haar familie heeft bijgedragen moeten bestrijden. Een levensgevaarlijke klus, maar lukt het haar om het familiebedrijf te redden?

Lees alles over Monarca

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?