Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in september 2020

De laatste dagen van september zijn alweer aangebroken. Het duurt nog maar heel even tot het oktober is. De maand september bracht heel wat moois op Netflix. In dit artikel vind je een overzicht van de beste series op Netflix in september 2020. Eerder verscheen al een overzicht met de beste documentaires op Netflix.

Ratched

De indrukwekkende serie Ratched deed het afgelopen maand uitstekend op Netflix. Het verhaal trapt af met een gruwelijke moord op vier priesters waarna Edmund Tolleson naar een psychiatrisch ziekenhuis wordt gestuurd. Het is voor Mildred Ratched aanleiding om in het ziekenhuis te gaan werken. Het blijkt slechts een eerste stap in een weerzinwekkend verhaal waarbij Nurse Ratched haar eigen plannen heeft.

Lees meer over Ratched

Away

In Away zien we hoe Emma Green (Hilary Swank) voor een missie in de ruimte staat. Ze zal maar een paar jaar weg zijn. Haar vertrek naar de ruimte is een droom die uitkomt, maar het nare is dat ze haar familie achter moet laten. Maar wat kan er gebeuren in drie jaar tijd? Als haar man ziek wordt en haar dochtertje haar steeds meer begint te missen, blijkt het voor Emma onmogelijk om terug te gaan.

Lees meer over Away

Jane the Virgin

Jane The Virgin keert deze maand nog één keer terug voor het slotseizoen van de reeks. Jane had lange tijd een belangrijk doel in het leven: maagd blijven tot het huwelijk. Als ze door een medische fout echter zwanger raakt, verandert alles. Inmiddels is het verhaal al een stuk verder en is Jane al lang geen maagd meer. Het slotseizoen is vanaf 27 september te bekijken op Netflix.

Lees alles over Jane the Virgin

The Truth Will Out

September was een maand waarin heel wat Scandinavische series op Netflix verschenen. Een daarvan was the Truth Will Out alias Det Som Göms I Snö. Peter Wendel is na een lang ziekteverlof weer in dienst en krijgt meteen de opdracht om een nieuw team te vormen om onopgeloste moordzaken te heropenen. Als hij te maken krijgt met derderangspersoneel, wordt het echter moeilijk om de zaken op te pakken.

Lees alles over The Truth Will Out

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?