Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in september 2021

De maand september zit er alweer op. Het is een maand geworden waar heel wat nieuwe aanbod is verschenen. In dit artikel een overzicht van de beste series op Netflix in september. Wij hebben de drie beste series van afgelopen maand op een rijtje gezet. Eerder schreven we al over de beste documentaires in de maand augustus.

Jaguar

Jaguar is een nieuwe Spaanse dramaserie van Netflix. In de jaren 60 sluit een overlevende van de Holocaust zich aan bij een groep zelfgetrainde spionnen. Ze gaan op zoek anar nazi’s die na de Tweede Wereldoorlog naar Spanje zijn gevlucht. Niet om wraak te nemen, maar om ze voor de rechtbank te krijgen.

Lees meer over Jaguar

Squid Game

Squid Game is dé hit van dit moment. De Koreaanse serie volgt honderden berooide mensen. Ze krijgen een unieke kans om in één klap van hun schulden af te komen. Daarvoor zullen ze deel moeten nemen aan een reeks kinderspellen. Maar tegen welke prijs kunnen ze winnen? Het blijkt een spel op leven en dood te zijn.

Lees meer over Squid Game

Midnight Mass

Midnight Mass is afkomstig van Mike Flanagan, de maker van The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor. In de serie draait het om een charismatische jonge priester die arriveert in een troosteloos stadje. Hij brengt grootste wonderen, onheilspellende mysteries en nieuwe religieuze passie met zich mee.

Lees alles over Midnight Mass

Lucifer

Het absolute slotstuk van Lucifer is op Netflix verschenen. Het slotseizoen brengt nieuwe uitdagingen met zich mee voor Lucifer. Hij is van de duivel nu God geworden, maar daar is niet iedereen het mee eens. En wat gaat er veranderen in zijn relatie met Cloe?

Lees alles over Lucifer

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?