Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in september 2022

Deze maand verscheen het langverwachte Dahmer: Monster – Het verhaal van Jeffrey Dahmer eindelijk op Netflix, maar die spannende thrillerserie was zeker niet de enige die goede zaken deed op de streamingdienst. Wij gingen op zoek naar de beste series op Netflix in september 2022. Ben jij het niet eens met onze lijst? Stem dan ook op jouw beste titels van september 2022. Eerder schreven we al over de beste documentaires op Netflix in september 2022.

Dahmer: Monster – Het verhaal van Jeffrey Dahmer

Dahmer: Monster – Het verhaal van Jeffrey Dahmer is een biografische serie van Ryan Murphy (American Horror Story), die het verhaal vertelt van de beruchte seriemoordenaar Jeffrey Dahmer (Evan Peters) door de ogen van zijn slachtoffers. De serie gaat in op de voordelen van zijn blanke huidskleur en kijkt kritische op de handhavers die hem meerdere keren lieten ontsnappen. Wil jij méér Dahmer? Méér weten over zijn gruwelijke moorden? Op 7 oktober komt Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes uit op Netflix.

➡ Lees meer over Dahmer: Monster – Het verhaal van Jeffrey Dahmer

Devil in Ohio

In de Netflix-miniserie Devil in Ohio speelt actrice Emily Deschanel, de zus van Zooey Deschanel (New Girl), de rol van Suzanne Mathis, een psychiater die haar man en kinderen verrast door een mysterieuze jonge vrouw, Mae, in huis te nemen. De vrouw, die kampt met een zwaar trauma, lijkt te zijn ontsnapt uit een duivelse cult en haar komst dreigt nu haar hele familie uit elkaar te scheuren. Devil in Ohio is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en daar kun je alles over lezen in dit artikel!

➡ Lees meer over Devil in Ohio

Forsvinningen

De synopsis van Forsvinningen luidt als volgt: “Als de vrouw van een miljardair verdwijnt, moet de Noorse politie de waarheid achterhalen tussen de hysterische pers en bedrieglijke informanten. Gebaseerd op feiten.” Dat laatste klopt als een bus, want Anne-Elisabeth Hagen verdween in oktober 2018 spoorloos en is nóóit teruggevonden. De Noorse leek aanvankelijk te zijn ontvoerd, maar de autoriteiten verklaarden later dat de vrouw vermoedelijk om het leven is gebracht. Er werd wel losgeld geëist, maar die actie was mogelijk bedoeld om onderzoekers op het verkeerde been te zetten! Wil je daar meer over weten? Check dan dit stukje!

➡ Lees meer over Forsvinningen

Diario de un gigoló (Diary of a Gigolo)

Diario de un Gigoló (Diary of a Gigolo) is een nieuwe Mexicaans-Argentijnse Netflix-serie over het leven van een mannelijke escort. Zijn leven komt op zijn kop te staan als hij betrokken raakt bij de (intieme) familiezaken van een van zijn klanten klant en de basisregel van zijn werk breekt: word niet verliefd! Doe het niet!

➡ Lees meer over Diario de un gigoló (Diary of a Gigolo)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?