Laatste nieuws over Netflix

De Beste titels van 2019 op Netflix: 10-6

Het einde van 2019 is in zicht. Netflix heeft er een uiterst druk jaar op zitten waarbij het ook steeds meer aandacht geeft aan eigen films. Het is dan ook niet verrassend dat in de beste titels van het jaar 2019 meerdere speelfilms zijn terug te vinden. In dit artikel vind je de beste titels van 2019 op Netflix van nummer 10 tot en met 6. In de komende dagen volgt de rest.

10. Unbelievable

De limited serie Unbelievable heeft dit jaar veel los gemaakt. Het verhaal van de serie werd gebaseerd op het artikel An Unbelievable Story of Rape, geschreven door T. Christian Miller en Ken Armstrong. We volgen een jonge vrouw die beschuldigd wordt van liegen over verkrachting. Als twee vrouwelijke detectives met de zaak aan de slag gaan met soortgelijke aanvallen, begint de twijfel over de waarheid toe te slaan.

Lees meer over Unbelievable

9. Lucifer

Netflix trad als reddende engel op toen FOX na drie seizoenen besloot een punt te zetten achter Lucifer. Nadat fans massaal naar social media waren uitgeweken om de hashtag #SaveLucifer populair te maken, pikte Netflix de serie op en konden we dit jaar alsnog aan de slag met een vervolg van de serie waarin Tom Ellis de hoofdrol van Lucifer Morningstar speelt. Inmiddels is al bekend geworden dat we met het vijfde seizoen afscheid gaan nemen van de reeks.

Lees meer over Unbelievable

8. La Casa de Papel

Sinds het eerste seizoen van La Casa de Papel is de Spaanse serie binnen no time uitgegroeid tot een grote hit. Dit jaar was het alweer de beurt aan het derde seizoen. De Koninklijke Munt is inmiddels alweer even achter de rug. Maar wanneer één van de bendeleden wordt gearresteerd, moet iedereen opnieuw bij één komen. Kan El Profesor net zo’n goed plan bedenken om ook de Nationale Bank van Spanje te kunnen beroven?

Lees meer over La Casa de Papel

7. Undercover

Nadat Undercover in België al was uitgezonden bij VRT, konden we vanaf 3 mei ook in Nederland aan de slag met het eerste seizoen van de reeks. De Nederlands-Belgische serie volgt de harde drugscrimineel Ferry Bouwman. Als twee agenten op pad worden gestuurd om een undercoveractie tegen Bouwman te beginnen, dreigt het hele imperium van de XTC-producent in te storten.

Lees meer over Undercover

6. Peaky Blinders

We moesten er even op wachten, maar dit jaar was ook het jaar van het vijfde seizoen van Peaky Blinders. We zagen hoe Thomas Shelby aanbleef als leider van de bende in Birmingham, maar ondertussen ook zijn politieke functie invulling moest geven. Inmiddels is al duidelijk dat Peaky Blinders in de toekomst terugkeert voor meer seizoenen.

Lees meer over Peaky Blinders

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?