Laatste nieuws over Netflix

De Beste titels van 2019 op Netflix: 20-16

Het einde van 2019 is in zicht. Netflix heeft er een uiterst druk jaar op zitten waarbij het ook steeds meer aandacht geeft aan eigen films. Het is dan ook niet verrassend dat in de beste titels van het jaar 2019 meerdere speelfilms zijn terug te vinden. In dit artikel vind je de beste titels van 2019 op Netflix van nummer 20 tot en met 16. In de komende dagen volgt de rest.

20. El Camino: A Breaking Bad Movie

Breaking Bad kwam dit jaar nog één keer terug met een afsluitende film. In El Camino: A Breaking Bad Movie kregen we eindelijk het vervolg op de serie waar jarenlang om gevraagd werd. We kwamen er tenslotte eindelijk achter wat er is gebeurd met Jesse Pinkman. In El Camino slaat hij op de vlucht voor zijn ontvoerders, de wet en zijn verleden.

19. Queer Eye

Queer Eye was dit jaar niet alleen terug met twee reguliere seizoenen, maar ging ook nog eens op reis naar Japan. De Fab Five is nog altijd uiterst populair en doet er alles aan om het leven van deelnemers echt beter te maken. Ook dit jaar gingen ze weer op pad voor een aantal uitdagende make-overmissies. Gelukkig weten we nu al dat de Fab Five ook in 2020 terugkeert voor een gloednieuw seizoen.

18. The Last Czars

Historische docudrama’s worden niet altijd even goed ontvangen, maar Netflix heeft dit jaar een docuserie toegevoegd aan zijn aanbod om u tegen te zeggen. Het gaat om The Last Czars, een documentaireserie waarin het bizarre verhaal van tsaar Nicolaas II in wordt belicht. Het volgt de tragische geschiedenis van de laatste tsarenfamilie van Rusland. Met de zes afleveringen wordt een intrigerende blik gegeven in de periode.

17. The Umbrella Academy

Het superheldenepos leverde Netflix een ware knaller op. Zeven baby’s werden ‘zomaar’ geboren zonder dat hun moeder zwanger was. Een rijke man kocht de kinderen op en het werd een groep superhelden. Inmiddels zijn ze van elkaar vervreemd en komen bij elkaar als de rijke man is overleden. Dan blijkt dat er veel meer speelt achter zijn dood en moet de wereld gered worden. Alleen dan moeten ze wel eerst allemaal de neuzen dezelfde kant op krijgen en daar zit een groot probleem.

16. FYRE

Dit jaar trapte af met een documentaire die diepe indruk heeft achtergelaten. Het gaat om FYRE: The Greatest Party That Never Happened. De film geeft een indrukwekkend kijkje in het grote festival dat Billy McFarland en JaRule gepland hadden staan in 2017. Het feest moest groots worden en niets werd dan ook gespaard om het festival goed onder de aandacht te brengen. De locatie? Een eiland in de Bahamas dat ooit van Pablo Escobar was. Uiteindelijk mondt het festival uit in één grote teleurstelling en wordt het al snel een klassiek oplichtersverhaal.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?