Laatste nieuws over Netflix

De Beste titels van 2019 op Netflix: 5-1

Het einde van 2019 is in zicht. Netflix heeft er een uiterst druk jaar op zitten waarbij het ook steeds meer aandacht geeft aan eigen films. Het is dan ook niet verrassend dat in de beste titels van het jaar 2019 meerdere speelfilms zijn terug te vinden. Met vandaag de beste titels van 2019. De absolute top vijf van dit jaar.

5. Our Planet

Eerder dit jaar verscheen een indrukwekkende natuurdocumentaire op Netflix. Afkomstig van de makers van Planet Earth verscheen Our Planet. Daarin werden de meegenomen naar alle continenten en werd het beeld gericht op de opmerkelijke diversiteit van habitats over de hele wereld en hoe sommige leefgebieden bedreigd werden. In totaal werd in liefst vijftig landen gefilmd voor de indrukwekkende serie.

Lees meer over Our Planet

4. The Irishman

Als er één film van Netflix is waar dit jaar veel over gezegd en geschreven is, dan is het wel The Irishman. De film van Martin Scorsese bracht Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci samen. We volgden de oorlogsveteraan Frank Sheeran, een hosselaar en huurmoordenaar die samenwerkte met de meest notoire onderwereldfiguren van de twintigste eeuw. Weet The Irishman toevallig meer over de mysterieuze verdwijning van Jimmy Hoffa?

Lees meer over The Irishman

3. Stranger Things

Dit jaar verscheen alweer het derde seizoen van Stranger Things. De serie is al jarenlang een grote hit van de streamingdienst en wat ons betreft mag hij dan ook zeker niet ontbreken in de top 3 van beste titels van 2019. In seizoen 3 zagen we voor het eerst dat de reeks zich niet afspeelde in de winter. Voor het verhaal werd The Fourth of July gekozen als afspeelperiode. Inmiddels is ook duidelijk dat er ook een vierde seizoen komt.

Lees meer over Stranger Things

2. When They See Us

In When They See Us worden we meegenomen naar een verschrikkelijke zaak. In vier afleveringen worden we meegenomen met Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana en Korey Wise. Vijf onschuldige jongens die in 1989 onterecht worden beschuldigd voor de verkrachting van een jogger. Het zorgt ervoor dat de Central Park Five jarenlangs onterecht vastzit, totdat de waarheid naar boven komt. De heftige docu-serie heeft dit jaar diepe indruk achtergelaten op Netflix-kijkers.

Lees meer over When They See Us

1. Vis a Vis

Vis a Vis is wat ons betreft dit jaar de absolute nummer één. De reeks kan gezien worden als een Spaanse versie van Orange is the New Black, maar dan veel extremer. In de hitreeks draait het om Macarena. Aan het begin een naïef meisje dat moet boeten voor fouten die ze heeft gemaakt voor haar baas, de man van wie ze hield. Al snel blijkt echter dat Macarena niets weet van het leven in de gevangenis en dat brengt haar in de problemen.

Lees meer over Vis a Vis

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?