Laatste nieuws over Netflix

De Familie Claus 3 komt eraan; kerstfilm verschijnt nog dit jaar

Er komt een derde deel van de kerstfilms De Familie Claus. Twee jaar geleden debuteerde de Nederlands-Vlaamse film, met groot succes. Het tweede deel was afgelopen winter te zien op Netflix en nu zijn de opnames gestart voor De Familie Claus 3. Een releasedatum is er nog niet, maar dit zal zo goed als zeker eind november of begin december zijn.

Fan-favorieten zijn terug

Dat wordt een rap proces, want rond de feestdagen moet dit jaar de film al te zien zijn op Netflix in zowel Nederland, België en Frankrijk. In de rest van de wereld verschijnen de films van De Familie Claus ook, alleen wel met een jaar vertraging. Net als de tweede  film wordt ook het derde deel geregisseerd door Ruben Vandenborre en maken fan-favorieten zoals Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Pommelien Thijs en Sien Eggers opnieuw deel uit van de cast.

Waar gaat De Familie Claus 3 over?

Tot grote schrik  van opa en Jules organiseert mama tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen. Er zit voor opa en Jules niets anders op dan stiekem vanuit het hotel te opereren, wat de bedoeling om “samen te zijn” niet echt bevordert. Mama begrijpt er niets van en ook Noor mist haar grote broer, dus doet ze wat ieder klein zusje of broertje in dat geval doet: haar broer overal volgen, openlijk én stiekem. Tot het onvermijdelijke gebeurt en Noor de kerstwereld ontdekt. Dan is de chaos compleet. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen zijn, net zoals haar grote broer?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?