Laatste nieuws over Netflix

De Familie Claus: Eerste Nederlandse Kerstfilm op Netflix

De Familie Claus zal in december de allereerste Nederlandse Kerstfilm worden op Netflix. Het is een Nederlands-Vlaamse co-productie en zorgt al voor een flink rijtje aan Kerstfilms voor dit najaar. Want eerder werden al The Christmas Chronicles 2, twee musical kerstfilms en Holidate aangekondigd door Netflix.

Jules Claus heeft niets met Kerstmis

Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde ‘mooiste tijd van het jaar’. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman!

Opa is de Kerstman

De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules zijn vader er niet meer is, heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen… Wanneer grootvader zijn been breekt, besluit Jules hem te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.

De Familie Claus op Netflix

Vanaf december zal De Familie Claus te zien zijn op Netflix. Er zijn rollen weggelegd voor onder meer Bracha van Doesburgh (Oogappels, Nieuwe Buren), Renée Soutendijk (Moordvrouw), Eva Van der Gucht (Oogappels), Josje Huisman (Allemaal Familie), Janne Desmet (The Twelve), Stefaan Degand (Ge Hadt Erbij Moeten Zijn), Bert Haelvoet (De Dag, Torpedo), Sien Eggers (Spitsbroers), Carly Wijs (De belofte van Pisa) en Pommelien Thijs (#Likeme). De exacte releasedatum werd begin november bekend, namelijk maandag 7 december. Daarbij verschenen ook de eerste beelden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?