Laatste nieuws over Netflix Virgin River

De tijdlijn van Virgin River: Zoveel tijd is er verstreken sinds seizoen 1

Veel kijkers van Virgin River zijn verward geraakt door de tijdlijn van de serie. Terwijl we ongeveer een jaar moeten wachten tot een nieuw seizoen van de serie online verschijnt op Netflix, verstrijkt de tijd binnen de serie enorm langzaam. Alhoewel het inmiddels voelt alsof Mel al jarenlang een van de inwoners is van Virgin River, blijkt ze er in werkelijkheid nog niet zolang te wonen. Zo zit het met de tijdlijn van Virgin River.

De zwangerschap van Charmaine

Fans van Virgin River zijn verward geraakt vanwege de zwangerschap van Charmaine. Zij maakte aan het einde van het eerste seizoen haar zwangerschap bekend en is in het vijfde seizoen nog altijd niet bevallen. Het is dan ook duidelijk dat de tijd in Virgin River niet zo snel gaat. Waar in veel romantische series vrouwen maar één seizoen zwanger zijn, gaat dat voor Virgin River niet op.

Hoeveel tijd is er gepasseerd sinds seizoen 1 van Virgin River?

De grote vraag is dan ook: “Hoeveel tijd is er gepasseerd sinds het eerste seizoen van Virgin River?” Alhoewel daar niet heel erg duidelijk over gesproken wordt, ziet het ernaar uit dat er tussen het eerste en het vierde seizoen ongeveer vijf maanden zit. In het vierde seizoen is echter een korte tijdsprong gemaakt, omdat het geslacht van de baby van Mel pas na een aantal weken bekend kon worden gemaakt.

Ook in seizoen 5 volgt weer een kleine tijdsprong. Dat valt onder meer op te merken aan het feit dat in aflevering 10 Labor Day wordt gevierd, een feest dat in september wordt gehouden. Ook voor de speciale kerstafleveringen wordt een tijdsprong gemaakt, want die zullen plaatsvinden rond november/december. Naar verwachting start in seizoen 6 dan ook een gloednieuw jaar voor Virgin River.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?