Laatste nieuws over Netflix

De Valentijnsdag Film Top 5

Valentijnsdag staat voor de deur en dit jaar valt 14 februari perfect op een zaterdag. Niets is er dit weekend dan ook mooier om op Valentijnsavond samen met je geliefde een mooie film te kijken. Om je alvast op weg te helpen – zodat jij je vriend of vriendin kunt verrassen met een leuke avond 🙂 – hebben we een Valentijns film top-5 samengesteld.

The Notebook

The Notebook NetflixNog niet zo heel lang staat deze film uit het jaar 2004 op Netflix. The Notebook werd begin februari toegevoegd aan het aanbod en het is vast geen toeval dat dat een paar weken voor Valentijnsdag is. The Notebook is een heerlijke romantische film, die op IMDb een fijne 8.0 scoort.

Het verhaal gaat over de mooie Allison Hamilton (gespeeld door Rachel McAdams). Zij gaat begin jaren ‘40 met haar familie op vakantie in Seabrook, North Carolina en daar ontmoet ze Noah Calhoun (Ryan Gosling). Noah is tot over zijn oren verliefd op Allison en ze beleven een geweldige zomer samen. Na de zomer meldt Noah zich aan bij het leger en verhuist Allison en lijkt een toekomst samen ver weg. Lijkt…

10 Things I Hate About You

10 Things I Hate About You NetflixIn 10 Things I Hate About You krijgt Bianca, het populairste meisje van de klas, een nieuwe klasgenoot: Cameron. De jongen is in één klap verliefd en wil met Bianca naar het schoolbal. Ook Bianca wil niets liever, maar is er één probleem. De vader van Bianca is verloskundige en is bang dat zijn mooie dochter zwanger raakt. Zij mag pas op stap als haar oudere zus, Kat, haar voor gaat.

Kat is een rebelse meid en heeft zeer weinig interesse in een avondje uit. Het wordt de missie van Bianca om die interesse toch aan te wakkeren bij haar zus. Ze vindt in Patrick de ideale vriend voor Kat. Uiteindelijk lukt het om de twee te koppelen en Kat en Pat gaan naar het schoolbal. Het lijkt de perfecte avond te worden, maar dan gaat het toch mis. Een dag later vertelt Kat voor de klas een gedicht over Patrick, met als titel: 10 Things I Hate About You.

P.S. I Love You

PS I Love You NetflixDeze Romcom lijkt te gaan over een stel dat al jaren samen is en, ondanks de meningsverschillen, tot de dood hun scheid samen zullen zijn. Voor één van de twee komt de dood helaas veel eerder dan gehoopt. Gerry overlijdt aan een hersentumor en de diepongelukkige Holly blijft alleen achter.

Op haar eerste verjaardag zonder Gerry krijgt ze een bijzondere verrassing van… Gerry. Voor zijn dood heeft hij verschillende aanwijzingen gemaakt die Holly moet uitvoeren. Als ze deze aanwijzingen opvolgt ontvangt ze een bericht die Gerry voor zijn dood voor zijn geliefde heeft achtergelaten. Op deze manier zorgt Gerry er ondanks zijn afwezigheid toch voor dat Holly haar leven weer op pakt en veel (grappige) avonturen beleeft.

Pretty Woman

pretty woman netflixVermoedelijk heeft iedereen de film Pretty Woman wel eens gezien en wie dat nog niet heeft gedaan moet deze klassieker zeker aanzetten op Valentijnsdag. Pretty Woman is heerlijke romantische film, die je met gemak twintig keer kunt kijken.

Edward Lewis is voor zaken in Los Angeles. ‘s Avonds heeft de rijke man behoefte aan een pleziertje en besluit de prostituee Vivian mee te nemen naar zijn hotelkamer. Ondanks de grote verschillen tussen de twee personen wordt het meer dan eenmalig pleziertje. Edward huurt Vivian voor de gehele periode dat hij in LA is in. Uiteindelijk worden de twee verliefd op elkaar, maar de verschillen zijn zo groot dat een relatie haast onmogelijk is.

Dear John

Dear John NetflixIn Dear John raakt een jonge soldaat John tijdens zijn verlofperiode verliefd op Savannah Lynn Curtis. De liefde is wederzijds en na een zomer vol romantiek wordt John weer op uitzending gestuurd. De liefde is echter nog niet bekoeld en dus spreekt het verliefde stel af elkaar brieven te blijven sturen. In de praktijk blijkt de lange afstand toch lastiger dan ze misschien verwacht hadden…

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?