Laatste nieuws over Netflix

Dead to Me krijgt derde en laatste seizoen

Dead to Me Netflix

Dead to Me mag zich komend kalenderjaar opmaken voor een derde seizoen. Dit wordt dan wel het laatste seizoen voor de reeks met Christina Applegate en Linda Cardellini in de hoofdrollen. Zo kan de grote cliffhanger worden opgelost en de hele historie afgerond.

Kans om verhaal af te ronden

Het is een nieuwe koers die Netflix het afgelopen jaar duidelijk heeft ingezet. Waar de streamingdienst eerder kritiek kreeg als een serie zomaar werd gecanceld, wordt er nu voor gekozen om al bij de aankondiging van een nieuw seizoen aan te geven of dit het finaleseizoen zal worden. Zo krijgen de makers de kans om het verhaal goed af te ronden en de kijkers de kans om alvast voorzichtig afscheid te nemen van de personages.

Jen en Judy

Voor Dead to Me was een derde seizoen minimaal noodzakelijk om de grote cliffhanger van het einde van het tweede seizoen op te gaan lossen. In Dead to Me draait het om Jen (Applegate) die haar man is verloren door een aanrijding. Ze komt per toeval, zo denkt ze, Judy (Cardellini) tegen. Judy wordt al snel haar steun, maar blijkt juist verantwoordelijk te zijn voor de dood van de man van Jen. Wanneer dit duidelijk wordt komt alles in een stroomversnelling en stapelen de problemen voor beide dames zich al snel op.

Van start tot finish

Showrunner Liz Feldman is blij met een derde seizoen. “Van start tot finish is Dead to Me de show zoals ik deze wilde maken. Dat we het dan ook mogen afronden is een fantastisch cadeau.” Wanneer het derde seizoen zal verschijnen is nog niet bekend. Dit zal onder meer afhankelijk zijn van wanneer de opnames van start kunnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?