Laatste nieuws over Netflix

Deal tussen Nickelodeon en Netflix: spin-off SpongeBob op komst

Netflix heeft een deal gesloten met Nickelodeon voor een meerjarig samenwerkingsverband. In de laatste weken verschenen met Sam & Cat, Victorious en Avatar: The Last Airbender al een aantal titels van Nickelodeon online, maar er is meer onderweg. Zo mogen we ons onder meer verheugen op een exclusieve spin-off van SpongeBob SquarePants.

SpongeBob SquarePants

Bij de deal van Nickelodeon met Netflix hoort een spin-off van SpongeBob SquarePants. Volgens The New York Times gaat het om een spin-off waarin Octo de hoofdrol speelt. In de originele serie was hij de chagrijnige buurman van SpongeBob die vaak met hem in de clinch lag. Octo is namelijk het best te omschrijven als een saai persoon die graag klarinet speelt. Daarbij wordt hij vaak afgeleid door zijn energieke buren Patrick en SpongeBob.

Samenwerking Nickelodeon en Netflix

De samenwerking van Netflix en Nickelodeon houdt echter meer in. Zo gaat Nickelodeon ook voor de streamingdienst aan de slag met films en series over al bestaande personages. Om hoeveel titels het precies gaat, is niet bekend. Ook is het niet duidelijk of dit betekent dat we in de toekomst nog meer originele series van Nickelodeon op Netflix mogen verwachten. Voor de deal met Nickelodeon zou Netflix een bedrag van ruim tweehonderd miljoen dollar hebben neergeteld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?