Laatste nieuws over Netflix

Dear White People krijgt vierde en laatste seizoen

Dear White People krijgt nog één seizoen. De cast heeft middels een video bekendgemaakt dat er een vierde seizoen komt. Dat is dan wel gelijk het slotstuk, want het zal het finale seizoen zijn.

Universiteit minder liberaal dan gedacht

In 2014 verscheen de film Dear White People en niet lang daarna werd op Netflix de serie gelanceerd. Het is het vervolg op de film, waarvan in het vierde seizoen nog eens tien afleveringen worden gemaakt. De serie speelt zich af op een voornamelijk witte universiteit, waar zwarte studenten te maken krijgen met dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel. De universiteit blijkt namelijk lang niet zo liberaal als de school zelf denkt.

Spin-off van Dear White People

Amerikaanse media meldt dat er wordt gesproken over een mogelijke spin-off van Dear White People. Hier zal mogelijk spoedig meer over bekend worden nu het duidelijk is dat Dear White People gaat stoppen. Netflix kiest met de bekendmaking van een finaleseizoen voor de werkwijze die de laatste maanden veelvuldig wordt gehanteerd. Zo werd van onder meer Lucifer, 13 Reasons Why, Grace and Frankie en GLOW recent ook een laatste seizoen besteld. Hierdoor krijgen de makers de kans om een afgerond verhaal af te leveren.

Bekijk de aankondiging voor seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?