Laatste nieuws over Netflix

Dit zijn de 10 deelnemers Too Hot to Handle seizoen 4

De deelnemers van Too Hot to Handle seizoen 4 zijn bekend. De bizarre datingshow op Netflix heeft ditmaal een extra tintje voor Nederlandse kijkers. Er doet namelijk een deelnemer uit ons land mee, die velen mogelijk nog kennen van Holland’s Next Top Model. We nemen de 10 deelnemers van Too Hot to Handle seizoen 4 met je door.

Deelnemers Too Hot to Handle seizoen 4

Brittan 22 Hawaii, USA Model @Brittan_Byrd
Jawahir 22 Amsterdam Model @JawahirKhalifa
Creed 24 Perth, Australië Ondernemer @CreedMckinnon
Dominique 23 Colorado, USA Student @DominiqueDefoe
Seb 24 Glasgow, UK Coureur @SebMelrose
Nigel 29 New Jersey, USA Ondernemer @NigelEuro_
Kayla 22 Los Angeles, USA Model @KaylaRichart
James 23 Hawaii, USA Student @JamesPendergrass_
Nick 28 Michigan, USA Artiest @NickKici
Sophie 22 Brighton, UK Event Manager @SophieStonehouse

Jawahir Khalifa uit Nederland in Too Hot To Handle

De 22-jarige Jawahir Khalifa is in Too Hot to Handle de eerste Nederlandse deelnemer. In Somalia werd ze geboren en kwam op haar achtste naar Nederland. Ze woont nu in Amsterdam, maar dat was een aantal jaar geleden nog Den Bosch. Op haar zestiende begon ze al met modellenwerk en deed dan ook mee aan het twaalfde seizoen van Holland’s Next Top Model. De winst zat er niet in, maar met het modellenwerk is ze wel verder gegaan. Zo deed ze onder meer reclamewerk voor Noé, Rainkiss en Hunkemöller. Nu is Jawahir te zien in Too Hot to Handle seizoen 4 en hier te volgen op Instagram.

Kayla Richard in Too Hot to Handle

Kayla Richard komt uit Los Angeles en is 22 lentes jong. Ze reist graag rond, want was de afgelopen jaren al present in Londen en New York. Ze is een professioneel model en laat verder online weinig over zichzelf weten. Daar zal door Too Hot to Handle ongetwijfeld verandering in gaan komen.

Brittan in Too Hot to Handle

Brittan weet wat ze wil en dat zullen we in Too Hot to Handle ook ongetwijfeld gaan merken. De 22-jarige woont in het zonovergoten Hawaii, dus die zal zich snel thuis voelen op het eiland en aan de fraaie stranden. Op haar Instagram valt te lezen dat ze altijd haar eigen visie volgt. Wat dat gaat inhouden zullen we snel merken. Brittan is actief als model en deelt veel van haar shoots. Waarbij er een speciale afdeling is ingericht voor Griekenland. Oja en Brittan denkt dat ze mannen helemaal heeft uitgevogeld… én krijgt altijd precies wat ze wil…

Creed in Too Hot to Handle

Creed is naast zijn deelname aan Too Hot to Handle een ondernemer. De Australiër is 24 jaar en woont in Perth. Creed is het gewend dat alle ogen op hem gericht zijn zodra hij een ruimte binnen stapt. Sterker nog, hij verwacht niet minder dan dat! En hij gaat nogal makkelijk om met dames, die hij frequent dm’t, date en weer aan de kant zet. Precies wat niet kan in Too Hot to Handle.

Dominique in Too Hot to Handle

Waar het gros van de deelnemers model is, heeft Dominique voor Too Hot to Handle een hele andere route bewandeld. De 23-jarige dame woont in het Amerikaanse Colorado. Daar is ze een student in computerwetenschappen. Naast haar schoonheid gebruikt ze dan ook haar hersenen. Wanneer ze geen tarotkaarten codeert of leest voor vrienden, manifesteert ze haar volgende romance.

Seb in Too Hot to Handle

Seb is een vreemde eend in de bijt, want tussen voornamelijk Amerikanen komt hij uit Schotland. De 24-jarige woont in Glasgow en ook doet hij nog eens geen modellenwerk. Seb is een coureur en leeft dus altijd in de hoogste versnelling. Met zijn betoverende blauwe ogen heeft hij wel de looks om ieder hart te veroveren. Veel verder dan een relatie van een dag komt hij eigenlijk zelden en vindt zichzelf ook zeer impulsief. Geen goede eigenschap in Too Hot to Handle.

Nigel in Too Hot to Handle

Met 29 is Nigel de veteraan van Too Hot to Handle seizoen 4. De man uit New Jersey heeft een onwijs makkelijke babbel en weet iedereen om zijn vingers te palmen met flitsende oneliners. Nigel is zowel model als ondernemer en heeft een duidelijk levensmotto: keep the fun rolling.

James in Too Hot to Handle

Al klinkt Hawaii misschien als een klein eiland, er wonen toch 1,4 miljoen mensen. Zo is de kans dus erg klein dat James en Brittan elkaar al voor Too Hot to Handle kenden. De 23-jarige James woont dus ook op Hawaii en is een echt feestbeest. Grappig, charmant en fysiek indrukwekkend. Hij benut dus alle voordelen van zijn status als single. En James is een echte basketballfan.

Nick in Too Hot to Handle

Op het eerste oog lijkt Nick de bad boy van de groep te zijn in Too Hot to Handle seizoen 4. De 28-jarige is in ieder geval samen met Nigel de oudste en de man uit Michigan heeft al erg veel ervaring met relaties. De dubbele cijfers zijn bereikt, want hij heeft al tien relaties achter zijn kiezen. Het is dan ook een ware zoektocht naar de ware. Nick heeft rond de wereld gereisd als artiest en maakt het vreselijk cliché waar… ‘In ieder stadje een schatje’… brrr

Sophie in Too Hot to Handle

Net zoals Seb komt ook Sophie van het Britse eiland gevlogen. De 22-jarige woont echter in Brighton en verlaat deze plaats voor Too Hot to Handel. In het dagelijks leven is ze event manager en heeft één lange relatie gehad. Al is de vraag hoelang dat is geweest gezien haar prille 22 lentes. Toen deze relatie uitging heeft ze zich niet meer aan iemand willen verbinden. En dat komt ook doordat ze zeer hoge standaards verwacht van een man. Wie de challenge niet aan kan, kan beter heel snel vertrekken uit haar gezichtsveld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?