Laatste nieuws over Netflix

Derde en laatste seizoen The Rain in augustus op Netflix

The Rain heeft een releasedatum voor het derde seizoen. De Deense Netflix Original Serie werd vorig jaar verlengd, waarbij direct werd aangekondigd dat dit het laatste seizoen zou worden van de apocalyptische reeks. De trailer is nu ook verschenen.

The End is Near

Nu heeft Netflix via een behind the scenes filmpje laten weten dat het zal gaan om donderdag 6 augustus. Met de veelzeggende tekst The end is Near. De eerste twee seizoenen verschenen telkens in mei, nu is dit dus iets later in het jaar. Het is onduidelijk of dit mede te maken heeft met de vertragingen van veel projecten door het coronavirus.

Dodelijk virus in The Rain

Ook in The Rain draait het om een dodelijk virus, al wordt dit verspreid door middel van regen. Een dodelijke regenbui raasde over Scandinavië en bijna de gehele bevolking is dan ook komen te overlijden. Een aantal mensen was op de hoogte dat er mogelijk wat ergs ging gebeuren, zo ook de ouders van Simone en Rasmus.

Simone en Rasmus

Die slagen erin de twee kinderen onder te brengen in een bunker, maar halen het zelf niet. Simone en Rasmus overleven onder de grond, tot het eten op is. Dan pas durven ze zich buiten te begeven en komen in een apocalyptische wereld terecht. Er zijn nog slechts enkele overlevenden en samen gaan ze op pad. Hoe het af gaat lopen zien we in augustus.

Bekijk de trailer van The Rain seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?