Laatste nieuws over Netflix

Derde Knives Out-film heeft titel en release te pakken

De derde Knives Out-film heeft nu een titel gekregen. De whodunits met Daniel Craig als detective Benoit Blanc zijn een doorslaand succes en Netflix bestelde direct twee extra films. Na Knives Out en Glass Onion: A Knives Out Mystery komt nu dus deel drie.

Gevaarlijkste zaak tot nu toe

En daarvoor is de titel nu naar buiten gebracht middels onderstaande filmpje. Het wordt de gevaarlijkste zaak tot nu toe voor Blanc, zo laat hij zelf weten. De titel is veelzeggend: Wake Up Dead Man. Waar de film over zal gaan, behalve dat Blanc dus vermoedelijk weer een moord zal moeten ontrafelen, is nog niet bekend.

Wake Up Dead Man

Ook is het nog de vraag wie er allemaal in de film te zien zijn behalve Blanc. In de eerste twee films was er een volledig andere cast. Want in beide gevallen ging het om een afgesloten setting waar een groep mensen bij elkaar was gekomen. En één daarvan bleek de dader. Wel weten we wanneer we Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery mogen verwachten. Dit zal namelijk 2025 zijn. De kans is aannemelijk dat Netflix net zoals in 2022 ervoor zal kiezen om de film rond de feestdagen te laten verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?