Laatste nieuws over Netflix

Derde seizoen Good Girls opnieuw heel snel op Netflix

Het derde seizoen van Good Girls komt opnieuw razendsnel naar Netflix. De NBC-serie draaide de afgelopen maanden in de Verenigde Staten en in juli is het alweer raak in Nederland op de streamingdienst.

Beth, Annie en Ruby

De serie Good Girls kwam in 2018 als één van de komische verrassingen van het jaar. Boeiend is dat de daaropvolgende seizoenen zelfs nog positiever werden ontvangen. Nu is het dus tijd voor het derde seizoen, dat uiteindelijk uit elf afleveringen bestond. Op zondag 26 juli wordt het derde seizoen toegevoegd aan Netflix. Daarin zien we hoe het verder gaat met de zussen Beth en Annie en hun beste vriendin Ruby.

Plaatselijke supermarkt overvallen

Het drietal probeert hun mooie leventjes op orde te houden, alleen is er wel een probleem. Veel geld komt er namelijk niet binnen. Daarbij zijn de vaders van hun kinderen een probleem en Ruby heeft een zieke dochter waarvoor de medicijnen amper te betalen zijn. Het drietal komt tot het plan om de lokale supermarkt te overvallen. Een leuk idee, tot er al snel iemand achter komt dat zij ervoor verantwoordelijk waren. Het is het begin van een serie waarin alles mis lijkt te gaan.

Bekijk de trailer van Good Girls seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?