Laatste nieuws over Netflix

Derde seizoen Quién Mató a Sara komt sneller dan gepland

Het succes van Quién Mató a Sara zal dit jaar nog sneller dan gedacht een vervolg krijgen. In 2021 kwam de Mexicaanse serie hard binnen op Netflix en ook het tweede seizoen werd gretig bekeken. Een derde seizoen werd dan ook snel besteld door de streamingdienst en nu is er een releasedatum bekendgemaakt. En deze is eerder dan werd gemeld door de cast.

Halve maand naar voren geschoven

In januari hield Netflix een persbijeenkomst in Latijns-Amerika en op deze meeting werden veel Spaanstalige titels aangekondigd. Nieuwe reeksen, maar dus ook terugkerende series. Zo was er nieuws over Quién Mató a Sara, want het derde seizoen kreeg een releasedatum. Woensdag 1 juni zou het zover zijn, maar de lancering is naar voren gehaald. Op 18 mei is het namelijk al zover met het derde seizoen van de zoektocht achter Sara.

Achttien jaar onterecht vastgezeten

In de thriller Quien Mató a Sara (in Engelstalige landen verschenen onder de vertaling Who Killed Sara) draait het om de moord op Sara. Het is de grote vraag wie verantwoordelijk is voor haar dood. Haar broer Álex heeft achttien jaar vastgezeten voor de moord en wil er nu alles aan doen om te bewijzen dat hij niet schuldig is. Hij zal echter voorzichtig moeten zijn in zin zoektocht, want als hij de goede richting op gaat, komt hij er al snel achter dat er zich een monster onder hen begeeft. In mei is het dus zover.

➡ Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

Bekijk de trailer van Quien Mato a Sara seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?