Laatste nieuws over Netflix

Derde seizoen Trapped aangekondigd met nieuwe titel: Entrapped

De bekroonde IJslandse serie Trapped krijgt een derde seizoen. Hoofdrolspeler Olafur Darri Olafsson verklapte in september al op zijn socials dat er nieuwe opnames plaatsvonden. Nu heeft Netflix naar buiten gebracht dat het om een vervolgseizoen gaat met wel een nieuwe titel: Entrapped.

Vast in een IJslands dorp

Het eerste seizoen voldeed exact aan de titel. Door een gigantische sneeuwstorm zat een dorp ’trapped’ en kon niemand meer weg. Juist op het moment dat een moordenaar was losgeslagen in het dorp. Het was aan Andri Olafsson om de zaak op te lossen, samen met de lokale politie. Hij heeft een verleden en familie in het dorp, wat voor veel strubbelingen zorgt. In het tweede seizoen keert Andri opnieuw terug naar het dorp, nadat iemand voor de ogen van een minister een gruwelijke aanslag pleegde.

Trapped wordt Entrapped

Bij het derde seizoen blijkt Netflix betrokken te zijn, nadat de reeks eerst volledig in handen was van de IJslandse omroep. In 2021 zal het nieuwe seizoen op de streamingdienst verschijnen met de nieuwe titel Entrapped. Waarom er voor deze naamswijziging is gekozen, is niet volledig duidelijk. Wel is er al een opzet van het nieuwe verhaal bekendgemaakt.

Twee jaar later met Andri en Hinrika

Andri wordt weer naar Seyðisfjörður getrokken om een duo te vormen met Hinrika. Ze raken betrokken in een strijd tussen twee rivaliserende groep die strijden om specifieke stukken land, maar daar hebben ze wel heel verschillende redenen voor. The Extended Family, geleid door Oddur, is een vreedzame sekte. Ze hebben hun kamp op het land opgericht en zien dit stuk land als heilig. Een groep motorrijders, geleid door de boze Gunnar, ziet het als hun stuk grond. Hij roept hulp in van Deense vrienden en de confrontatie leidt tot de dood van een jongeman: Ivar. Dit blijkt een bekende van Andri, waardoor hij Hinrika komt ondersteunen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?