Laatste nieuws over Netflix

Ultimate Beastmaster seizoen 3 verschijnt deze maand nog

Netflix heeft Ultimate Beastmaster seizoen 3 aangekondigd voor 31 augustus. Het derde deel van deze spelshow mag dus nog deze maand bij de streamingdienst verwacht worden en er zal een hoop veranderd zijn ten opzichte van de voorgaande twee seizoenen. De reeks heeft dan ook Ultimate Beastmaster: Survival of the Fittest als officiële titel meegekregen.

Sylvester Stallone

Ultimate Beastmaster was de eerste spelshow op Netflix en werd bedacht door Sylvester Stallone. De Amerikaanse acteur is natuurlijk bekend van Rambo en Rocky en dus is Beastmaster een spel dat uitstekend bij hem past. Stallone produceert Ultimate Beastmaster bovendien.

Ultimate Beastmaster: Survival of the Fittest (seizoen 3)

Ultimate Beastmaster seizoen 3 verschijnt 31 augustus op Netflix en daarmee komt de release eerder dan verwacht. Tijdens de feestdagen, eind vorig jaar, verscheen seizoen 2 nog. Binnen een jaar zijn de nieuwe afleveringen dus klaar voor lancering. Er zijn nieuwe landen bij in het derde seizoen van Ultimate Beastmaster. China, Spanje en India doen dit keer niet mee. Deze landen zijn vervangen door het Verenigd Koninkrijk en Australië. Verenigde Staten, Brazilië, Frankrijk, Italië, Mexico en Zuid-Korea doen ook weer mee.

Het aantal landen dat mee doet is dus met drie verhoogd, maar dat is niet alles wat er is veranderd. Het parcours is namelijk ook op de schop gegaan en dus zullen de deelnemers andere hindernissen moeten trotseren. Verder is ook de opzet iets gewijzigd na twee seizoenen Ultimate Beastmaster. Vanaf seizoen 3 zal er nog maar één deelnemer per land door gaan naar de finaleronde. De finalisten uit de negen deelnemende landen treffen elkaar in de laatste aflevering. In de negen afleveringen die daar aan voorafgaan zullen we zien hoe de deelnemers zich proberen te kwalificeren voor die finale.

Eerste beelden

Netflix lanceerde tegelijkertijd alvast de eerste trailer van Ultimate Beastmaster seizoen 3. Zo kan er direct een beeld gevormd worden van het nieuwe parcours dat straks afgelegd moet gaan worden. Bekijk hieronder de trailer van Ultimate Beastmaster seizoen 3:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?