Laatste nieuws over Netflix

Derde seizoen van Atypical besteld door Netflix

Netflix heeft Atypical seizoen 3 besteld. Het succes van de serie gaat daarmee nog minimaal één jaar door. Sinds begin september is het tweede deel beschikbaar en nu al is duidelijk geworden dat het verhaal van de Gardners nog niet voorbij is.

Autisme

Atypical is een serie die draait om de familie Gardner en Sam in het specifiek. Hij is de jongste van het gezin en heeft extra zorg nodig, omdat hij autistisch is. Sam zelf is zeer goed op de hoogte dat hij bepaalde sociale vaardigheden mist, maar wil niets liever dan een relatie beginnen.

In het eerste seizoen was al te zien dat dat bepaald niet zonder slag of stoot ging en dat ook de andere familieleden zo hun struggles hebben. Moeder Elsa verloor zich aan de barman van de plaatselijke bar, terwijl vader Doug moeite heeft om een band met zijn zoon op te bouwen. Casey, de zus van Sam, is een getalenteerde atlete en kan naar een hoog aangeschreven school, maar wil eigenlijk haar broertje niet achterlaten. Deze problemen werden in het tweede seizoen van Atypical verder uitgediept, gepaard met nieuwe problemen, maar zeker ook weer de bekende humor van de serie.

Atypical seizoen 3 op Netflix

Atypical seizoen 3 is officieel besteld door Netflix en dus mogen we in 2019 nieuwe afleveringen verwachten. Net als het tweede seizoen zal deel drie uit tien afleveringen bestaan. Seizoen 1 bevatte nog acht episodes. Uiteraard keren de vaste hoofdrolspelers ook in Atypical seizoen 3 weer terug, maar over de verdere cast is vooralsnog niets bekend.

Het nieuws dat er een derde seizoen van Atypical in aantocht is werd bekendgemaakt op social media. De serie stuurde een filmpje de wereld in waaruit duidelijk werd dat Netflix een nieuw seizoen besteld heeft. Uiteraard kwam er in dat filmpje een pinguïn voor, het favoriete dier van Sam.

Bekijk hieronder de aankondiging van Atypical seizoen 3:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?