Laatste nieuws over Netflix

Derde seizoen van Slasher komt in mei op Netflix

Het derde seizoen van de horrorserie Slasher staat voor de deur. De anthologie-reeks uit Canada krijgt na The Executioner en The Camp Motega Killer nu te maken met The Druid. Slasher 3 staat op 23 mei op Netflix.

IJzingwekkende moordenaars

Slasher begon in 2016 op Super Channel in Canada. Netflix pakte de serie vervolgens snel op en daarna kwamen de seizoenen dan ook als eerste op de streamingdienst. In het eerste seizoen keert een jonge vrouw met haar man terug in haar geboortedorp. Ze gaat in het huis wonen waar haar ouders in 1988 met Halloween op werkelijk gruwelijke wijze zijn vermoord. Het duurt echter niet lang of er worden opnieuw moorden gepleegd door ‘The Executioner’.

Ieder seizoen een los verhaal

In de lijn van bijvoorbeeld American Horror Story en Fargo staat ieder seizoen op zich. Het tweede seizoen met de titel Guilty Party draait het om een groep voormalige begeleiders van zomerkampen. Ze keren terug naar een kamp om hun zonden uit het verleden te begraven, maar daar wacht hen eveneens een moordenaar: The Camp Motega Killer.

Slasher seizoen 3: Soltice met The Druid

Op 23 mei 2019 verschijnt Slasher 3 met de titel Soltice. In dit seizoen zal The Druid de kwade genius zijn die voor heel veel onrust gaat zorgen. Een jongeman wordt buiten een appartementencomplex vermoord, maar niemand van de getuigen heeft geprobeerd hem te helpen. Al deze getuigen worden vervolgens opgejaagd en gestraft voor hun ‘daad’.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?