Laatste nieuws over Netflix

Nieuw seizoen van Zoo wederom het toetje van het jaar

Netflix voegt vlak voor de jaarwisseling het derde seizoen van Zoo toe aan het aanbod. Daarmee is er een traditie in stand gehouden door de streamingdienst, want de release van het eerste seizoen was ook tegen het einde van het jaar. In 2017 werd het jaar ook afgesloten met een nieuw seizoen van Zoo.

Boek

De serie Zoo is gebaseerd op het boek van James Patterson. Dit boek ging als warme broodjes over de toonbank en dat kwam omdat het verhaal een grote doelgroep aansprak: het dierenrijk neemt de macht van de mens weer over en dat heeft natuurlijk flinke gevolgen.

CBS zag hier ook een succesvolle serie in en stapte in. Patterson was betrokken bij de ontwikkeling van de serie Zoo en net als het boek groeide ook de serie uit tot een hit. Zoo trok veel bekijks in Amerika en sinds eind 2016 is de serie ook in Nederland te zien via Netflix. Een jaar later verscheen het tweede seizoen online.

Zoo seizoen 3 op Netflix

Zoo seizoen 3 is nu ook in aantocht op Netflix, want op 29 december voegt de streamingdienst dit deel toe aan het aanbod. Het is ook gelijk het laatste seizoen van Zoo, want CBS heeft de reeks na drie delen gecanceld. Na het tweede seizoen was de glans dan ook een beetje van de serie af. In Amerika haakten veel kijkers af na het tweede seizoen, dat eindigde met 4,2 miljoen kijkers. Naar de eerste aflevering van seizoen 3 keken nog 2,9 miljoen mensen. Gemiddeld keken er zo’n twee miljoen mensen minder naar het derde seizoen.

Desalniettemin waren veel fans toch te spreken over het derde seizoen van Zoo en krijgen de afleveringen voornamelijk ruime voldoendes. Dit derde seizoen van Zoo speelt zich tien jaar later af. Abraham is inmiddels dokter en hij helpt Clementine om haar vader Mitch te vinden. Hij wordt gevangen gehouden in een mysterieuze faciliteit.

Bekijk hieronder de sneak peek van Zoo seizoen 3, aflevering 1:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?