Laatste nieuws over Netflix

Designated Survivor seizoen 3 releasedatum bekendgemaakt

Designated Survivor seizoen 3 komt deze zomer naar Netflix. De serie werd door ABC na twee seizoenen gecanceld, waarop Netflix besloot om een derde seizoen te bestellen. Kiefer Sutherland, de hoofdrolspeler in de politieke thrillerserie, heeft nu seizoen 3 aangekondigd.

Designated Survivor 3: korter seizoen

Seizoen 3 van Designated Survivor zal op 7 juni op Netflix verschijnen. Tijdens de eerste twee seizoenen had ABC de eerste uitzendrechten en moesten we telkens een een week wachten voor de volgende episode zou verschijnen. Nu zullen alle afleveringen in één keer worden gelost op Netflix. Het zal wel gaan om een korter seizoen.

Cast keert terug

Het derde seizoen van Designated Survivor zal bestaan uit tien afleveringen. De opnames werden de afgelopen maanden verricht en zijn in februari afgerond. Bekend is dat naast Sutherland als Tom Kirkman ook Adan Canto als Aaron Shore, Italia Ricci als Chief of Staff Emily Rhodes, LaMonica Garret als geheimagent Mike Ritter, Kall Penn als speechwriter Seth Wright en Maggie Q als FBI agent Hannah Wells zullen terugkeren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?