Laatste nieuws over Netflix

Detectiveserie Dogs of Berlin van Netflix heeft releasedatum

Het is bekend wanneer Dogs of Berlin seizoen 1 op Netflix verschijnt. Middels een eerste teaser werd bekendgemaakt dat de nieuwe Duitse Netflix Original vanaf 7 december beschikbaar zal zijn bij de streamingdienst.

Duits succes

Na verschillende successen met Netflix Originals die niet Engels gesproken zijn, wist de streamingdienst in 2017 ook te scoren met de eerste Duitse Netflix Original: DARK. Daar is inmiddels het tweede seizoen van in de maak, maar ook Dogs of Berlin is een Duitse productie en hier wordt eveneens veel van verwacht.

Dogs of Berlin seizoen 1 op Netflix

Dogs of Berlin seizoen 1 is op Netflix te zien vanaf 7 december. Zoals alle pure Netflix Originals verschijnt het complete eerste seizoen in één keer online en in dit geval zijn dat tien afleveringen. Dogs of Berlin is een Duitse detectiveserie waarin twee politierechercheurs centraal staan. Zoals de titel van de serie al doet vermoeden speelt Dogs of Berlijn zich af in de Duitse hoofdstad Berlijn.

Voetbal zal een belangrijke rol spelen in het eerste seizoen van Dogs of Berlin. Wanneer een Duitse voetbalinternational met een Turkse achtergrond wordt vermoord begint de zoektocht naar de dader(s). Wie kan er achter deze moord gezeten hebben. De nazi’s uit Marzahn, de Berlijnse maffia of een Turkse clan? De rechercheurs, gespeeld door Fahri Yardim en Felix Kramer, voeren het onderzoek uit. Ze hebben echter allebei een andere visie over de benaderingswijze van het onderzoek en dat moet straks voor een interessante dynamiek gaan zorgen in de serie.

Dogs of Berlin is geregisseerd door thriller specialist Christian Alvart. De in Frankfurt geboren filmmaker werkte in het verleden aan bekende titels als Case 39 en Pandorum. Tevens regisseerde hij meerdere afleveringen voor de bekende Duitse crimeserie Tatort.

Bekijk hieronder de eerste beelden van Dogs of Berlin:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?