Laatste nieuws over Netflix

Deze 10 dingen willen fans in Never Have I Ever seizoen 4 zien

Seizoen 3 van de ‘coming-of-age’ komediedramaserie Never Have I Ever staat pas net op Netflix, maar er wordt nu al uitgekeken naar de release van het vierde en tevens laatste seizoen van de show, de climax! Maar wat schotelen de makers ons voor?

Liefdesdriehoek

In het derde seizoen maakten de hoofdpersonages uit Never Have I Ever allemaal wel een bepaalde ontwikkeling door, maar er waren ook weer genoeg dramatische strapatsen, liefdesdriehoeken en cliffhangers om van te genieten, waardoor de fans al reikhalzend uitkijken naar seizoen 4. De liefdesdriehoek Devi-Ben-Paxton heeft nog geen… bevredigend einde gekregen en dat wordt hoogstwaarschijnlijk een van de belangrijkste items in de laatste afleveringen. Maar de aanhang van Never Have I Ever hoopt op meer. Waarop precies? Dat geven we hieronder puntsgewijs weer.

De diploma-uitreiking van Devi en haar vriendinnen

Seizoen 3 eindigt op de laatste dag van Devi’s ‘junior year‘, haar brugklasperiode zeg maar (in de Verenigde Staten hanteert men natuurlijk een heel anders schoolsysteem). Het vierde seizoen gaat hoogstwaarschijnlijk over haar ‘senior year‘, haar examenjaar. En dat betekent dat Devi en wij een diploma-uitreiking hebben om naar uit te kijken! Toch?

Verschillende invalshoeken

De afleveringen die Devi niet centraal stellen worden best gepruimd. En dat is misschien zelfs een understatement. Seizoen 1 bracht ons een aflevering vanuit Bens perspectief, seizoen 2 richtte zich op Paxton en in seizoen 3 keerden we terug naar het leven van Ben. Verandering van spijs doet eten!

Vaarwel, liefdesdriehoek

De liefdesdriehoek Devi-Ben-Paxton heeft zijn langste tijd inmiddels wel gehad toch? De ene Never Have I Ever-kijker is ‘Team Paxton’ en de andere ‘Team Ben’, maar iedereen is het er inmiddels wel over eens: hier dient een einde aan gebreid te worden.

Meer Mohan-flashbacks

Mohan is misschien geen hoofdpersonage in Never Have I Ever, toch heeft dit karakter nogal veel invloed op Devi en haar familie. Elk seizoen schotelt ons wel flashbacks voor van de relatie van Mohan met Devi en Nalini. Wat dat betreft is er veel meer te vertellen.

Kamala’s verhaallijn verdient meer aandacht

Kamala kwam eigenlijk veel minder aan bod in seizoen 3 van Never Have I Ever dan vooraf verwacht. Ze verdient een comeback!

Meer afleveringen over feestdagen!

Afleveringen over feestdagen zijn altijd heel erg populair en door de jaren heen heeft Never Have I Ever al aandacht geschonken aan Valentijnsdag, maar ook aan traditionele Indiase feestdagen zoals Ganesh Puja en Navratri. Meer van dat soort Indiase fuifjes alsjeblieft.

Wordt Devi toegelaten tot Princeton?

Na haar high school-periode wil Devi gaan studeren aan de prestigieuze universiteit Princeton, en daar beschikt ze wel degelijk de capaciteiten voor! Maar… de toelatingseisen zijn behoorlijk heftig te noemen en seizoen 4 gaat ongetwijfeld mede over de vraag: wordt de Never Have I Ever-hoofdpersoon toegelaten of niet?

Scènes met Paxton

Paxton heeft Sherman High officieel achter zich gelaten, want hij heeft zijn diploma behaald. Hij gaat aan ASU studeren en dat betekent misschien wel dat hij uit de serie wordt geschreven. Althans, waarom ondernemen Devi en Trent eigenlijk geen ‘road trip‘ om hem te bezoeken?

Meer aandacht voor Fabiola

Fabiola kwam wel heel erg weinig in beeld in seizoen 3 van Never Have I Ever, maar dat kan natuurlijk veranderen in seizoen 4. Dat is in ieder geval wel waar de fans op hopen.

Devi en Ben willen de beste zijn

Devi en Ben willen allebei ‘valedictorian‘, de beste student onder de pas afgestudeerden, maar er kan er natuurlijk maar eentje winnen. Let the games begin!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?