Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Deze 2 knappe mannen maken opwachting in Virgin River seizoen 4

De cast voor Virgin River seizoen 4 wordt uitgebreid. Zojuist is bekend geworden dat Mark Ghanimé (Helix) en Kai Bradbury (Motherland: Fort Salem) vaste gezichten worden in het vierde seizoen van de serie. Dat betekent dat ze onder meer Alexandra Breckenridge en Martin Henderson versterken Van Kai Bradbury konden we aan het eind van het derde seizoen al een glimp opvangen.

Dr. Cameron Hayek

Ghanimé is geen onbekende meer. Zijn meeste bekende rol was die van Major Sergio Balleseros in Helix, maar daarnaast was hij ook te zien in onder meer Reign, Slasher en iZombie. Voor Virgin River is hij gestrikt voor de rol van Dr. Cameron Hayek, de onstuimige nieuwe arts van de kliniek. Gewapend met opvallende looks, een vlijmscherp intellect en een glimlach die de wereld zou kunnen doen oplichten, maakt Cameron meteen indruk in de stad. Vooral bij de dames van Virgin River.

Denny Cutler

Bradbury is op zijn beurt verantwoordelijk voor de rol van Denny Cutler. Met hem maakten we aan het einde van het derde seizoen al even kort kennis toen hij met een rugzak binnenstapte op zoek naar Doc. Denny is de lang verloren kleinzoon van de dokter. Hij komt naar de stad toe om een band te krijgen met zijn opa. Denny draagt echter een groot geheim met zich mee.

Virgin River seizoen 4

In het vierde seizoen zien we ook een aantal acteurs terug. Naast Breckenredge en Henderson, keren ook Tim Matheson (Doc), Colin Lawrence (Preacher), Benjamin Hollingsworth (Brady), Lauren Hammersley (Charmaine), Grayson Gurnsey (Ricky), Sarah Dugdale (Lizzie), Zibby Allen (Brie), Marco Grazzini (Mike) en Annette O’Toole (Hope) terug. De opnames van Virgin River seizoen 4 zijn momenteel in volle gang. De release wordt ergens in 2022 verwacht.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?