Laatste nieuws over Netflix

Deze 4 dingen wist je nog niet over Sweet Magnolias

Sweet Magnolias Netflix seizoen 2

Met Sweet Magnolias heeft Netflix een nieuwe romantische dramaserie te pakken. De serie is een groot succes op de streamingdienst en staat al wekenlang in de top 10. Daarnaast heeft de reeks met een 7,4 ook een nette score te pakken op IMDb. In dit artikel vind je vier weetjes over de serie die je mogelijk nog niet wist. Zo blijkt één van de hoofdrolspelers gewoon het zusje te zijn van een ware bekendheid en hadden we bijna een andere Maddie Townsend gezien dan nu het geval is.

1. Sweet Magnolias is gebaseerd op een boekenreeks

Wat je misschien niet wist tijdens het bekijken van Sweet Magnolias, is dat de serie is gebaseerd op de boekenreeks van Sherryl Woods. De schrijfster was eerder ook al verantwoordelijk voor de boekenreeks van Chesapeake Shores, maar schreef ook verschillende boeken in de Sweet Magnolias-reeks. In totaal verschenen er tussen 2007 en 2014 elf boeken. De boeken zijn dan ook zeker een aanrader voor liefhebbers van romans.

2. We hadden bijna een andere Maddie Townsend gezien

In het eerste seizoen van Sweet Magnolias maakten we kennis met Maddie Townsend. Het had echter niet veel gescheeld of JoAnna Garcia Swisher was niet de actrice die Maddie speelt. In eerste instantie was Monica Potter namelijk gecast om als Maddie aan de slag te gaan. Het is onduidelijk waarom zij werd vervangen, maar het betekent wel dat we Swiser bijna niet als Maddie hadden gezien.

3. Noreen heeft een bekende zus

In Sweet Magnolias hebben we ook een bekend gezicht gezien. Het gaat om Jamie Lynn. Zij blijkt het zusje te zijn van niemand minder dan Britney Spears. Jamie Lynn verwierf in het verleden zelf ook bekendheid door onder meer als Zoey Brooks te verschijnen in Zoey 101. In Sweet Magnolias vertolkt ze de rol van Noreen Fitzgibbons, de zwangere echtgenote van Bill Townsend.

4. Er is nog geen tweede seizoen besteld

Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Sweet Magnolias. Het eerste seizoen liet ons achter met een grote cliffhanger, maar het is nog maar de vraag of we ooit antwoord krijgen op de vragen die overbleven. Netflix heeft helaas nog geen vervolg besteld.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?