Laatste nieuws over Netflix

Deze acteurs keren niet terug voor Élite seizoen 4

Even zag het ernaar uit dat we voor het vierde seizoen van Élite afscheid moesten nemen van de gehele cast. Zo werd voor de release van seizoen 3 al een vierde en vijfde seizoen aangekondigd, maar zou daarvoor gewerkt worden met een gloednieuwe cast. Inmiddels is duidelijk geworden dat we ‘slechts’ afscheid hoeven te nemen van vijf hoofdpersonen.

Spaanse serie

Élite is sinds zijn release in 2018 uitgegroeid tot één van de Spaanse hitseries van Netflix. We volgen de studenten van Las Encinas, een privéschool in Spanje. Alhoewel alles er van buitenaf goed uitziet, gaat er van alles mis op de school. Zo worden we onder meer meegenomen in een moordverhaal waarbij de dader lange tijd niet gestraft wordt en dat leidt tot grote frustraties binnen de groep.

Seizoen 4

Inmiddels is duidelijk dat Élite terugkeert voor een vierde seizoen, maar daarin nemen we wel afscheid van een aantal hoofdpersonen. Zo keren Carla, Lu, Nadia, Valerio en Polo niet terug voor seizoen 4. De eerste drie studeerden tenslotte af, terwijl Valerio aan de slag gaat als hoofd van de wijnmakerijen van Carla’s familie en Polo het verhaal niet na kan vertellen. Door middel van een video worden we meegenomen naar het afscheid van de vijf personages.

Guzmán

Dat we slechts afscheid hoeven te nemen van een deel van de cast, betekent ook goed nieuws. Daardoor keren andere personages namelijk wel terug. Denk daarbij aan Samuel, Guzmán, Rebeka, Cayetana, Omar en Ander. Miguel Bernardeau, de acteur achter Guzmán, gaf eerder al aan bij een eventueel vierde seizoen graag terug te keren. “Als er een vierde seizoen van Élite gemaakt gaat worden, dan wil ik daar inzitten. Ik denk namelijk dat Guzmán nog iets moet afsluiten.”

“Nadat hij Polo en Ander heeft vergeven voor wat er is gebeurd met zijn zus, denk ik dat hij ook zichzelf moet vergeven om te worden wie hij echt wil zijn. Hij heeft nog niet de juiste gereedschappen gekregen en ik zou willen dat hij dat kreeg, dat hij zijn potentie kan uitbreiden en de volgende stap kan zetten.” Het is nog onduidelijk wanneer Élite seizoen 4 op Netflix verschijnt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Élite seizoenen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?