Laatste nieuws over Netflix

Deze films op Netflix horen bij jouw sterrenbeeld

Heb je echt geen idee meer wat je nog op Netflix kunt kijken? Dan hebben wij nu de ideale oplossing voor jou. We zijn op zoek gegaan naar titels die uitstekend bij jouw sterrenbeeld passen. Zo heb je de komende tijd nog genoeg films om te bekijken.

Steenbok ♑ – 22 december tot 19 januari

De steenbok heeft een aantal typische eigenschappen. Zo kan hij omschreven worden als praktisch en verstandig, ambitieus en gedisciplineerd, geduldig en voorzichtig en grappig en gereserveerd. Wat past er dan beter bij een steenbok dan films waarbij een droom wordt nagejaagd. Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet:

Catch Me If You Can: Met niemand minder dan Leonardo DiCaprio in de hoofdrol is Catch Me If You Can zeker één van de aanraders voor de Steenbok. De acteur speelt een personage dat zich voordoet als arts, hoogleraar, advocaat en piloot. Niemand twijfelt aan hem. Wat men echter niet door heeft, is dat hij ondertussen iedereen oplicht.
The Secret: Dare to Dream: Dromen najagen is iets wat ook gebeurt in The Secret: Dare to Dream. Een weduwe die een moeilijke tijd doormaakt, ontmoet een opbeurende professor. Hij aarzelt om een boodschap over te brengen die haar leven zou kunnen veranderen.
Lowriders: Een andere aanrader voor de Steenbok is Lowriders. Deze dramafilm neemt ons mee naar een graffitikunstenaar uit Oost-LA. Hij zit vast in de lowriderwereld van zijn vader en verbitterde broer, maar wil desondanks toch zijn dromen najagen.

Waterman ♒ – 20 januari tot 18 februari

Ook de waterman heeft een aantal typische eigenschappen. Eerlijkheid en trouw staat daarbij centraal. Gelukkig komen we dat ook in een aantal films van Netflix tegen.

You Get Me: Tyler heeft het goed voor elkaar, maar als hij in bed belandt met een sexy dame die niet uit de stad komt, verbreekt hij zijn relatie met Ali. Dat lijkt echter allesbehalve een goede keuze als hij erachter komt dat zijn nieuwe vriendin aparte trekjes vertoont.
The Kissing Booth: Waar relaties centraal staan, kunnen ook relaties kapot gaan. In The Kissing Booth zien we hoe Elle met haar Kissing Booth een kus deelt met de knapste jongen van de school. Als dat leidt tot een verboden romance, moet ze uitkijken voor de relatie met haar beste vriend.
No Strings Attached: Emma (Natalie Portman) en Adam (Ashton Kutcher) komen op het idee dat ze als vrienden seks kunnen hebben zonder dat er gevoelens bij komen kijken. Maar dat verloopt anders dan ze denken.

Vissen ♓ – 19 februari tot 20 maart

Vissen staan erom bekend om fantasierijk en gevoelig te zijn. Lang hoeven we dan ook niet te zoeken om films te vinden die daar ideaal bij passen.

Divergent: In Divergent komen we terecht in een door oorlog verscheurde wereld en het futuristische Chicago. Tris en Four proberen een sinistere samenzwering tegen mensen zoals zij te bestrijden.
Army of the Dead: Een overval ten tijde van een zombie-uitbraak? Dat is wat er gebeurt in Army of the Dead. Maker Zack Snyder volgt een groep huurlingen die de ultieme gok neemt en zich waagt aan een ultieme overval in het quarantainekamp van een door zombies geteisterd Las Vegas.
Twilight: In Twilight komen we terecht in een wereld vol vampiers en weerwolven. Een fantasierijke reeks die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Stephenie Meyer. Met hoofdrollen voor Kristen Stewart en Robert Pattinson.

Twilight Saga Netflix

Ram ♈ – 21 maart tot 19 april

De typische eigenschappen van de ram zijn de omschrijving als avontuurlijk en energiek en innovatief en moedig. Actiefilms passen dan ook precies bij jou als ram jouw sterrenbeeld is.

Olympus Has Fallen: Een film vol actie is Olympus has Fallen. Als Koreaanse terroristen het Witte Huis binnenvallen en de president gijzelen, wordt besloten dat de hulp van een in ongenade gevallen agent van de Geheime Dienst nodig is om de situatie op te lossen.
Shooter: Als een scherpschutter door collega’s wordt overgehaald om te helpen om een complot om de president te vermoorden te verijdelen, kan hij zich nooit bedenken dat uiteindelijk hij wordt beschuldigd van de misdaad.
Taken: Ex-geheimagent Bryan komt er via een mobieltje achter dat zijn dochter ontvoerd is. Vrouwenhandelaren hebben het op haar gemunt. Lukt het Bryan om zijn dochter uit de handen van de vrouwenhandelaren te redden?

Stier ♉ – 20 april tot 20 mei

Mensen met het sterrenbeeld stier zijn over het algemeen geduldig en betrouwbaar, warmhartig en liefdevol, volhardend en vastberaden en vreedzaam en houdt van veiligheid. Films waarin gerechtigheid centraal staan, kunnen dan zeker gewaardeerd worden.

Safe: Als een voormalig vechtsporter erachter komt dat een twaalfjarig meisje is ontvoerd, doet hij er alles aan om haar te redden. Ondertussen komt hij wel tegenover corrupte agenten, Chinese bendes en de Russische maffia te staan.
Colombiana: Cataleya Restrepo zag als jong meisje hoe haar ouders vermoord werden door gangsters uit Bogota. Het is nu tijd voor gerechtigheid en ze doet er dan ook alles aan om dat af te dwingen.
John Wick: Als John Wick merkt dat de zoon van een gangster zijn auto heeft gestolen en de hond heeft vermoord die hij net van zijn overleden vrouw heeft gekregen, is hij uit op wraak.

Tweelingen ♊  – 21 mei tot 20 juni

Als we aan het sterrenbeeld tweelingen denken, denken we aan openhartigheid, gevatheid, jeugdigheid en levendigheid. Wat wil je dan nog meer dan de nodige vrolijke films als tweelingen.

Footloose: Als Ren erachter komt dat het in een klein dorpje op het platteland verboden is om harde muziek te draaien en te dansen, wil hij er alles aan doen om dat verbod op te heffen. Een tragisch ongeval was echter de oorzaak. Lukt het hem desondanks toch?
Dirty Grandpa: Jason Kelly heeft de opdracht gekregen om zijn opa naar een gemeenschap voor gepensioneerden te brengen. Wat hij dan nog niet weet, is dat zijn opa daar nog helemaal niet klaar voor is en de boel flink op stelten zet.
Mean Girls:Cady wordt op haar nieuwe middelbare school al snel toegevoegd aan een groepje met populaire jongeren. Wanneer de ex-vriend van de leidster echter verliefd op haar blijkt te zijn, breekt de hel los.

Mean Girls Netflix

Kreeft ♋ – 21 juni tot 22 juli

De kreeft heeft al typische eigenschappen dat hij liefdevol en emotioneel is. Juist daarom hebben we voor dit sterrenbeeld een aantal romantische films op een rijtje gezet.

Set It Up: Twee overwerkte assistenten vinden dat het tijd wordt voor vakantie. Om dat af te dwingen, hebben ze een plan bedacht. Ze willen dat hun bazen, die te omschrijven zijn als ware workaholics, verliefd op elkaar worden.
Love, Rosie: Rosie en Alex zijn twee jeugdvrienden en alhoewel ze elkaar niet super vaak zien, kruisen hun wegen elkaar door de jaren heen steeds weer. Maar blijft hun band ook zo sterk als ze elkaar langere tijd niet zien? En wat houdt hun band precies in?
The Choice: Travis wordt verliefd op zijn nieuwe buurvrouw Gabby. Een mooi liefdesverhaal zou je denken, maar het feit dat ze allebei al een relatie hebben maakt hun liefde moeilijk.

Leeuw ♌ – 23 juli tot 22 augustus

De leeuw wordt omschreven als een gul en warmhartig sterrenbeeld, die houdt van luxe spullen. Ook daar horen natuurlijk de nodige films bij.

Pain & Gain: Pain & Gain is een op feiten gebaseerde misdaadkomedie. Daarin leidt een stel zeer gespierde bodybuilders uit Miami een luxe leven door mensen te ontvoeren en af te persen.
All The Money in the World: Als de kleinzoon van oliemagnaat J. Paul Getty wordt ontvoerd in Rome, moet zijn moeder vechten met haar miljardair-schoonvader om haar zoon weer veilig thuis te krijgen.
Iris: In deze film krijgen we te zien hoe Albert Maysles op 93-jarige leeftijd nog altijd aan de top staat als het gaat om mode. Deze modelegende kiest nog steeds jurken uit, adviseert nog steeds modellen en onderhandelt met kopers.

Maagd ♍ – 23 augustus tot 22 september

Nog meer dan de kreeft zijn mensen met het sterrenbeeld maagd doorgaans nog liever naar romantische films aan het kijken. Het aanbod van Netflix laat dit sterrenbeeld zeker niet in de steek.

Alex Strangelove: Alex Truelove is dolgelukkig met zijn vriendin en weet zeker dat hij door haar ontmaagd wil worden. Als hij Elliot ontmoet, die op mannen valt, begint hij te twijfelen aan zijn seksuele identiteit.
To All The Boys I’ve Loved Before: Misschien wel dé Netflix-romcom van 2018. Het leven van Lara Jean verandert compleet als haar geheime liefdesbrieven plots in de handen komen van de jongens die ze ooit leuk vond. Het brengt haar in een bijzondere relatie met Peter.
When We First Met: Noah heeft een magisch fotohokje ontdekt waarmee hij terug in de tijd kan. Zijn doel? Avery iedere keer opnieuw ontmoeten in de hoop haar hart voor zich te winnen.

When We First Met Netflix

Weegschaal ♎ – 23 september tot 22 oktober

Het karakter van de weegschaal is te omschrijven als romantisch, charmant en vredelievend. Ook idealistisch behoort tot zijn eigenschappen. Ook daar zijn natuurlijk wel films voor te vinden.

Falling Inn Love: Een carrièrevrouw uit San Francisco laat haar stadse leven achter zich als ze een oude herberg in Nieuw-Zeeland wint en deze samen met een knappe aannemer renoveert.
The Last Summer: Met KJ Apa in de hoofdrol draait het in The Last Summer om een groep tieners die net de middelbare school heeft afgerond. Ze beleven een zomer vol vriendschap en romantiek alvorens naar de universiteit te gaan.
De Grote Vriendelijke Reus (De GVR): Als een weesmeisje een reus ontmoet, dan zou je denken dat dat niet goed voor haar afloopt. Ze komt er achter al snel achter dat het om een grote, vriendelijke reus gaat. In plaats van haar op te eten, beschermt hij haar tegen andere reuzen.

Schorpioen ♏ – 23 oktober tot 21 november

Voor een schorpioen zijn we op zoek gegaan naar films waar wilskracht en vastberadenheid centraal staan. Ook passie en doelgerichtheid komen terug in dit karakter.

The Best of Me: Nog altijd zijn deze twee oud-klasgenoten dolverliefd op elkaar. Als ze naar huis terugkeren voor een begrafenis, bloeit hun liefde weer op. Maar pijnlijke herinneringen voorkomen een gezamenlijke toekomst.
A Fall From Grace: Afkomstig van Tyler Perry draait het in A Fall From Grace om de lieve, gezagsgetrouwe Grace die de moord op haar man bekent. Haar jonge advocate is sceptisch en vastberaden de waarheid te achterhalen.
Achtste Groepers Huilen Niet: In Achtste Groepers Huilen Niet staat de stoere Akkie centraal. Ze is gek op voetbal en doet liever niets anders. Tot ze ernstig ziek wordt.

Boogschutter ♐ – 22 november tot 21 december

De boogschutter is te omschrijven als optimistisch, joviaal en goedgehumeurd. Echte feelgoodfilms passen dan ook perfect bij dit karakter.

The Half Of It: Ellie Chu is slim, maar heeft het niet zo breed. Als ze voor geld een liefdesbrief schrijft voor een jongen, verwacht ze niet dat ze vrienden worden. Of zelfs op hetzelfde meisje zullen vallen.
Forrest Gump: In Forrest Gump leren we misschien niet de meest intelligente jongen kennen, maar wel één die heel handig is. Hij groeit zelfs uit tot rijke zakenman.
The Fundamentals of Caring: Hij heeft nul ervaring als hulpverlener, maar toch besluit een schrijver plots een carrièreswitch te maken. Als hij een gehandicapte jongen verzorgt, besluiten ze samen een roadtrip te maken die alles verandert.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?