Laatste nieuws over Netflix

Deze Games kun je nu spelen op Netflix

Netflix heeft de langverwachte uitbreiding gelanceerd waardoor het nu ook mogelijk is om games te spelen op de streamingdienst. Via de app van Netflix download je de spellen gratis via je appstore en vervolgens kun je deze spelen via de Netflix-app. Bij de lancering zijn er vijf spellen te spelen, we zetten ze op een rij.

Stranger Things: 1984


Dit is het spel waar het allemaal mee is begonnen op Netflix. Stranger Things: 1984 werd al tijdens de release van het tweede seizoen gelanceerd en is nu het vertrekpunt voor de games. Je beleeft in het spel het eerste seizoen van de hitserie. Hopper en de kinderen van Hawkins komen in een spannend verhaal terecht. Het brengt je terug naar de echte jaren’80 vibe, waarbij alles in het Nederlands te spelen valt.

Stranger Things 3: The Game


Ook de opvolger is beschikbaar: Stranger Things 3: The Game. De opzet is hetzelfde, alleen net een stukje beter en verder. We beleven nu het verhaal van het derde seizoen van de serie. Waar de Russen zich ermee komen bemoeien en zich veel afspeelt in het grote winkelcentrum. Alle twaalf hoofdpersonages zijn aanwezig en je kunt met allemaal spelen. Want ze hebben allemaal hun eigen krachten die je nodig hebt om de strijd te winnen met The Upside Down. Ook Stranger Things 3: The Game is volledig in het Nederlands te spelen.

Teeter (Up)

Teeter Up Netflix Games
Hier komt de behendigheid echt om de hoek kijken. In Teeter (Up) is de opzet redelijk eenvoudig. Je hebt een balletje en die moet je op een plankje naar een klein gaatje bewegen…. Maar dit uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Zwaartekracht, obstakels en natuurkundige wetten. dat zijn je tegenstanders waar je mee af moet zien te rekenen.

Shooting Hoops

Shooting Hoops Games Netflix
Shooting Hoops brengt een aantal sporten bij elkaar, waardoor het nogal kolderiek wordt. Je hebt een basketbal (of in latere levels een honkbal of biljartbal) en die moet je in de basket schieten. Tot zover is het vrij logisch… Je hebt hier alleen een aantal dartspijlen voor. En als je dartspijlen op zijn, dan ben je af. Het wordt dus meer dan zomaar een beetje mikken, want er is haast geboden. En ja, een biljartbal beweegt een stuk minder makkelijk dan een basketbal…

Card Blast

Card Blast Neflix Games
Een leuk kaartspelletje kan uiteraard ook niet ontbreken en daarom is er Card Blast. Poker is gecombineerd met puzzelopdrachten, waardoor je vijftig levels moet zien te overwinnen. Spelers pakken verschillende kaarten van een lopende band en plaatsen ze in een van de de drie rijen. Zo stellen ze een winnende hand samen voordat ze worden vernietigd door de snijmachine. Gebruik krachtige boosts, zoals bommen en raketten, om je een weg omhoog te banen en hogere scores te bereiken.

Netflix zal in de komende periode meer games toevoegen. Wanneer deze online verschijnen updaten wij uiteraard ook dit artikel.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?