Laatste nieuws over Netflix

Deze Halloween-films komen in 2021 op Netflix

Halloween wordt steeds populairder in ons land en begint de strijd met het sint-maartensfeest zo langzamerhand zelfs een beetje te winnen. Netflix speelt hier dankbaar op in, met een hoop mooie films en series die in 2021 nog uitkomen… vóór 31 oktober.

Nieuwe serie The Haunting-maker

En op Halloween zelf wordt het vervolgens griezelen geblazen, met Midnight Mass bijvoorbeeld, van Mike Flanagan. Dat is de geestelijk vader van zowel The Haunting of Hill House als The Haunting of Bly Manor, dus door horrorfans wordt er reikhalzend uitgekeken naar zijn nieuwe project. Dat belooft helemaal anders dan de The Haunting-reeks te worden… Er is echter meer, veel meer, voor jong en oud, voor fans van bloed en ingewanden en voor de liefhebber van psychologische horror!

Halloween-titels 2021

Nightbooks – 15 september

Nightbooks is een film voor het hele gezin met Krysten Ritter (bekend van Jessica Jones) in de hoofdrol. Ze speelt een heks die een jongetje gevangenneemt. Het kind in kwestie houdt van griezelverhalen, maar het wordt natuurlijk anders als die verhalen zijn leven worden.

Midnight Mass – 24 september

Midnight Mass is een limited series uit het kokertje van Mike Flanagan, de maker van de The Haunting-reeks. In de show staat een geïsoleerde community op een eiland centraal. Waar zowel wonderbaarlijke als angstaanjagende gebeurtenissen plaatsvinden zodra een mysterieuze priester zich meldt. Er zijn rollen weggelegd voor Kate Siegel, Henry Thomas, Annabeth Gish, Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Alex Essoe and Michael Trucco.

No One Gets Out Alive – 29 september

No One Gets Out Alive van Santiago Menghini is gebaseerd op de gelijknamige roman en is vormgegeven door de makers van The Ritual. De film gaat over een immigrant die op zoek gaat naar de Amerikaanse droom. Hij belandt tijdelijk in een pension, waar zijn leven al snel in een nachtmerrie verandert.

Scaredy Cats – 1 oktober

Scaredy Cats is een bovennatuurlijke serie voor kinderen, die een beetje te vergelijken is met The Worst Witch en The Bureau of Magical Things. Een meisje viert haar twaalfde verjaardag, met daaropvolgend een introductie in de wereld van de hekserij!

There’s Someone Inside Your House – 6 oktober

Shawn Levy, een van de belangrijkste producenten van Stranger Things, is verantwoordelijk voor There’s Someone Inside Your House, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van schrijfster Stephanie Perkins. De film gaat over een jonge meid die naar een slaapstadje verhuist. Daar maakt ze nieuwe vrienden, maar die worden een voor een het slachtoffer van iemand met kwade intenties. Makani Young en haar vrienden moeten dat mysterie zo snel mogelijk oplossen, voordat het te laat is…

Night Teeth – 20 oktober

Jorge Lendeborg Jr., Debby Ryan en Lucy Fry spelen de hoofdrollen in deze thriller. Een student wil bijverdienen en wordt chauffeur, waarna hij twee mysterieuze vrouwen oppikt. Die blijken behoorlijk bloeddorstig te zijn, in de letterlijke zin van het woord. Het wordt een zware nacht voor de student in kwestie.

Hypnotic – 27 oktober

Jenn loopt vast op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Ze zoekt hulp bij een mysterieuze hypnotherapeut, maar raakt verwikkeld in een dodelijk psychologisch spel. Want er is veel meer aan de hand dan ze denkt én vooral dan ze zich kan herinneren…

Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2 – oktober

In de Poolse horrorfilm Nobody Sleeps in the Woods Tonight bevindt een groep aan technologie verslaafde tieners zich in een ‘offline-kamp’, waar een wandeling in het bos zonder smartphone niet zoals gepland gaat. Ze zullen voor hun leven moeten vechten tegen dingen die ze nog nooit eerder hebben gezien, zelfs in de donkerste uithoeken van het internet. Geconfronteerd met de gevaren die op de loer liggen in het bos, zullen ze ware vriendschap, liefde en opoffering vinden. De film krijgt in oktober 2021 een tweede deel, al is de precieze releasedatum nog onbekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?