Laatste nieuws over Netflix

Deze internationale Netflix-series krijgen in 2023 een nieuw seizoen

2023 belooft een geweldig jaar te worden voor Netflix. Dat wordt elk jaar natuurlijk gezegd over het aankomende nieuwe jaar, maar dit keer is het écht zo. We hebben de Engelstalige series al doorgenomen, check nu maar eens welke internationale series van de streamingdienst allemaal een nieuw seizoen krijgen!

Squid Game?

Laten we beginnen met de interessantste serie uit dit lijstje, en dat is natuurlijk Squid Game. Seizoen 2 van de knettergekke Koreaanse serie zóú uit kunnen komen in 2023, al zetten wij ons geld in op 2024. Hwang Dong-hyuk, de geestelijk vader van de show, liet onlangs over het aankomende tweede seizoen weten: “Hoe ik tot het verhaal van het tweede seizoen ben gekomen? Nou, ik nam Gi-hun gewoon centraal. Hij stapte natuurlijk niet op het vliegtuig en dus stelde ik mezelf de vraag: wat gaat hij nu dan doen? Ik kan nog niet zoveel details verklappen, behalve dan dat Seong Gi-hun is veranderd. Hij is een nieuwe persoon geworden door alle gebeurtenissen in Squid Game. En dat betekent gelijk dat hij ook een hele nieuwe ontwikkeling door gaat maken!”

Lupin

In het derde deel van Lupin zit hoofdpersonage Assane ondergedoken, waardoor hij moet leren om ver van zijn vrouw en zoon te leven. Door het leed dat zij door hem moeten doorstaan, kan Assane het niet langer uithouden en besluit hij terug te keren naar Parijs om hen een waanzinnig voorstel te doen: samen met hem Frankrijk verlaten en ergens ver weg een nieuw leven beginnen! Helaas zitten zijn geesten hem op de hielen, en een onverwachte terugkeer gooit zijn plannen nog verder overhoop. Deel 3 van Lupin komt sowieso in 2023 op Netflix!

Bienvenidos a Edén

Bienvenidos a Edén vertelt het verhaal van vijf jongvolwassenen die via het internet benaderd worden met de vraag: ‘Ben jij eigenlijk wel gelukkig?’ Vervolgens krijgen deze jongeren een uitnodiging voor een exclusief en daarnaast ook ongelooflijk extreem feest van een duur drankmerk. De party wordt gehouden op een geheim eiland, dat is bekend, maar alles eromheen is gehuld in een sluier van mysterie. De jongeren kijken allemaal uit naar het spannende avontuur, maar als het paradijs heel anders is dan vooraf gedacht, slaat die stemming snel om… Bienvenidos a Edén is vernieuwd voor een tweede seizoen, dat in 2023 naar onze favoriete streamingdienst komt.

Alle (bekende) internationale Netflix-releases in 2023

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?