Laatste nieuws over Netflix

Deze kerstfilms kunnen we in 2019 op Netflix verwachten

Netflix gaat dit jaar een aantal nieuwe kersttitels toevoegen aan zijn aanbod. De streamingdienst is druk bezig om van Kerstmis 2019 een groot succes te maken met voor ieder wat wils. Zo verschijnt onder meer het vervolg van A Christmas Prince, maar kunnen we ook aan de slag met een gloednieuwe serie in het teken van Kerstmis.

A Christmas Prince: The Royal Baby

A Christmas Prince debuteerde eind 2017 op Netflix en vertelde het verhaal van een jonge, beginnende journaliste die naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt. De prins blijkt echter nog op zoek naar een koningin en al snel worden de twee verliefd op elkaar. Vorig jaar verscheen het vervolg: The Royal Wedding waarin we zagen dat Richard en Amber in het huwelijksbootje stapten. Dit jaar kunnen we aan de slag met de derde film, waarin blijkt dat de twee een baby verwachten.

The Knight Before Christmas

Netflix is ook aan de slag gegaan met The Knight Before Christmas. De nieuwe film heeft een hoofdrol voor Vanessa Hudgens, die vorig jaar nog te zien was in The Princess Switch. The Knight Before Christmas is een romantische kerstfilm waarin het draait om een galante Engelse ridder uit de middeleeuwen. Door een tovenaar komt hij in de moderne tijd terecht. Naast Hudgens zijn ook Emmanuelle Chriqui, Josh Whitehouse, Mimi Gianopulos en Harry Jarvis te zien in de film.

Let it Snow

Kiernan Shipka kennen we als Sabrina in de gelijknamige serie, ze zal in Let It Snow een heel andere rol spelen. Een groep middelbare scholieren wordt overvallen door een grote sneeuwstorm op kerstavond. Het kleine dorpje is opeens compleet geïsoleerd en dan merken de tieners dat vriendschappen en liefde wel eens kan gaan botsen.

Klaus

De geanimeerde kerstfilm Klaus is al jaren in productie, maar dit jaar mogen we de film eindelijk op Netflix verwachten. De film is geregisseerd door Despicable Me-maker Sergio Pablos en vertelt het verhaal van een jonge postbode. Als hij naar de Noordpool wordt gestuurd, raakt hij bevriend met een teruggetrokken speelgoedmaker. De stemmen zijn ingesproken door onder meer J.K. Simmons, Rashida Jones, Joan Cusack en Jason Schwartzman.

Home for Christmas (seizoen 1)

Afkomstig van de makers van Quicksand, mogen we de komende kerst ook aan de slag met de gloednieuwe Scandinavische serie Home for Christmas. De serie vertelt het verhaal van de eeuwige vrijgezel Johanne. Ze is klaar met de kritiek die ze krijgt vanwege haar relatiestatus. Om daar voor eens en voor altijd verandering in te brengen, gaat ze 24 dagen lang op zoek naar een partner met wie ze kerst kan vieren. Hoofdrollen zijn er voor Ida Elisa Broch (Lilyhammer), Felix Sandman (Quicksand), Kingsford Sayor en Mads Sjøgård Pettersen.

Christmas in the Wild

Eind mei dit jaar werd bekend dat Netflix groen licht had gegeven voor een nieuwe romantische avonturenfilm genaamd Christmas in the Wild. De hoofdrollen in de film zijn voor Rob Lowe (Code Black) en Kristin Davis (Sex and the City). De opnames zouden in de zomer hebben plaatsgevonden in Afrika en de film moet nog later dit jaar op Netflix verschijnen. De film vertelt het verhaal van een vrouw die op de vooravond van een Afrikaanse safari gedumpt is door haar man. De vrouw besluit alleen alsnog af te reizen naar het continent waar ze een olifantenbeschermer ontmoet.

Merry Happy Whatever (seizoen 1)

Dit jaar is het ook tijd voor Merry Happy Whatever. De anthologie komedieserie is gebaseerd op gebeurtenissen rondom Kerstmis. In het eerste seizoen draait het om een koppige vader die het moeilijk vindt als zijn dochter haar nieuwe vriend meer naar huis neemt voor Kerstmis. De cast bestaat uit: Siobhan Murphy (Spotlight), Dennis Quaid (The Day After Tomorrow) en Adam Rose (Santa Clarita Diet).

Wil jij als eerste weten wanneer deze kersttitels op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?