Laatste nieuws over Netflix

Deze series kun je van kop tot staart op Netflix bingen

Heb je het inmiddels gehad met de series waarbij je steeds moet wachten tot er een nieuw seizoen verschijnt? Geen paniek. Wij zijn op zoek gegaan naar flink wat titels die van begin tot eind op Netflix staan. Het resultaat is een lijst met flink wat titels die jij de komende tijd kunt bingewatchen.

Orphan Black

We trappen de lijst af met Orphan Black. Deze serie werd oorspronkelijk uitgezonden bij BBC en werd later ook opgepikt door Netflix. Orphan Black vertelt het verhaal van Sarah die in een bizarre wereld terecht komt als ze voor haar ogen haar dubbelgangster zelfmoord ziet plegen. Als ze haar identiteit aanneemt, komt Sarah er al snel achter dat er veel meer zussen zijn. Ze blijken gecloned te zijn en zijn in gevaar.

Breaking Bad

Bekroond met liefst zestien Emmy Awards kunnen we op Netflix ook aan de slag met Breaking Bad. De serie telt vijf seizoenen waarin we een kijkje krijgen in het leven van een terminaal zieke scheikundeleraar. Om de toekomst van zijn gezin veilig te stellen besluit de scheikundeleraar te starten met de productie en verkoop van crystal meth. Een oud-leerling helpt hem daar een handje bij.

Mad Men

De amerikaanse tv-serie Mad Men startte in 2007 en sloot in 2015 af met zijn zevende seizoenen. Alle zeven seizoenen van de reeks zijn op Netflix te bekijken. Mad Men ontving vijf Golden Globes en zestien Emmys en is dan ook een ware aanrader. De serie speelt zich af in het New York van de jaren 60 waar een reclamebureau te maken krijgt met moordende concurrentie. De serie geeft een beeld van de maatschappelijke veranderingen die de wereld is ondergaan.

Weeds

Als een suburban moeder er na het overlijden van haar man alleen voor komt te staan, besluit ze in te grijpen om te voorkomen dat ze haar luxe levensstijl vaarwel moet zeggen. Om te voorkomen dat ze haar huis uit moet, besluit ze marihuana te verkopen aan haar rijke buren. Al snel komt ze erachter hoe verslaafd haar buurt al is. Weeds telt in totaal acht seizoenen en is afkomstig van Jenji Kohan, ook bekend van Orange is the New Black.

A Series of Unfortunate Events

A Series of Unfortunate Events kwam eerder dit jaar ten einde en telt in totaal drie seizoenen op Netflix. In de reeks keken we mee met de Baudelaire wezen. Count Olaf jaagt op hun erfenis nadat de ouders van de kinderen zijn omgekomen. Als hij uiteindelijk wordt aangewezen als hun pleegouder, komen ze in een reis terecht waar geheime organisaties en geheimzinnige tekens centraal staan.

Land Girls

Annie, Bea, Joyce en Nancy hebben zich aangesloten bij de Women’s Land Army en werken op het landgoed Hoxley. Terwijl ze overdag werken met krijgsgevangen, staan hun levens ook in hun vrije tijd niet stil. In Land Girls volgen we hun leven, hun romances en de hoogte- en dieptepunten van hun leven tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Britse dramaserie telt in totaal drie seizoenen die allemaal te bekijken zijn op Netflix.

Hemlock Grove

Een minder bekende titel uit het aanbod is misschien wel Hemlock Grove. De horrorserie is in zijn geheel bij Netflix te bewonderen en neemt ons mee naar het stadje Hemlock Grove. Daar gebeuren mysterieuze zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Roman Godfrey en Peter Rumancek proberen samen de brute moorden in de stad te onderzoeken, maar moeten tegelijkertijd ook hun eigen duistere geheimen verbergen. En in Hemlock Grove is er een hoofdrol voor Famke Janssen!

Dat is nog niet alles… Onder meer ook deze series staan volledig op Netflix in Nederland:

 • Broadchurch
 • How I Met Your Mother
 • The Good Wife
 • The Fresh Prince of Bel-Air
 • Rita
 • Glee
 • Friends
 • Velvet
 • Gossip Girl
 • That ’70s Show
 • Teen Wolf
 • The Vampire Diaries
 • Shadowhunters

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?