Laatste nieuws over Netflix

Deze Spaanse topseries krijgen in 2021 een nieuw seizoen

Spaanse series zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden op Netflix. In Nederland begon dat met Grand Hotel en na de lancering van La Casa de Papel was het niet te houden. In 2021 gaan de Spaanse reeksen onverminderd voort, met in hun kielzog enkele Mexicaanse series. Van deze series kun je een nieuw seizoen verwachten.

Valeria

Er is voldoende materiaal voor heel wat afleveringen, want Valeria is gebaseerd op de boekenreeks van Elisabet Benavent. Een jonge schrijfster heeft een totaal writer’s block. Ze heeft eigenlijk niets meer over te schrijven sinds haar huwelijk met Adrian en de afstand die ze daardoor heeft gecreëerd tussen haar en haar vriendinnen. Tijd om het roer om te gooien. Valeria haalt de band weer aan met Lola, Carmen en Nerea. De vriendinnen maken alweer snel van alles mee, zoals liefde, vriendschap, jaloezie, ontrouw, twijfels, geheimen, zorgen, werk en dromen over een toekomst samen. Het maakt hun band weer heel snel heel hecht.

Het tweede seizoen van Valeria wordt in de zomer van 2021 verwacht

Oscuro Deseo

Alma Solares, advocaat en universitair docent, is toe aan een weekendje weg. Wat ze echter nog niet weet, is dat ze dat weekend een wild avontuur beleeft met een 23-jarige student. Al snel blijken de twee te maken te krijgen met een gevaarlijke obsessie en is het de vraag of Alma de mensen om zich heen wel kan vertrouwen. Voor seizoen 2 is het de grote vraag hoe het nu verder moet met Alma en Darío.

Het tweede seizoen van Oscuro Deseo wordt in de zomer van 2021 verwacht

Elite

Élite keert volgend jaar terug voor een gloednieuw seizoen met een gloednieuwe cast. Slechts een enkeling uit de originele reeks keert terug, de rest is inmiddels afgestudeerd. In deze Spaanse hitreeks komen drie arbeiderskinderen op een exclusieve privéschool terecht en dat leidt al gauw tot een clash tussen de rijke en arme studenten.

Het vierde seizoen van Elite wordt in het voorjaar van 2021 verwacht

Hache

In Hache worden we meegenomen naar het Barcelona van de jaren’60. Daar zien we hoe Helena het hart verovert van de leider van een heroïnekartel. Het duurt echter niet lang voordat ze weet hoe ze binnen de bende hogerop kan komen. Helena slaagt er dan ook in om de scepter te gaan zwaaien en dan zal er heel wat veranderen binnen het kartel.

Het tweede seizoen van Hache wordt in het voorjaar van 2021 verwacht

Monarca

Monarca draait in tegenstelling tot Hache dan niet om een kartel, een groot imperium waarin macht een allesbepalende rol is. Ana Maria komt na twintig jaar terug in Mexico om het familiebedrijf over te nemen. Dat is een tequila-imperium, maar corruptie, schandalen en geweld vieren hoogtij. Garantie dus voor veel drama en intriges. Ana Maria doet er alles aan om het corrupte systeem te doorbreken, maar dat is uiteraard een stuk makkelijker gezegd dan gedaan.

Monarca seizoen 2 komt op 1 januari 2021 op Netflix

La Casa de Papel

Het is tijd voor de laatste overval, want aan La Casa de Papel komt een einde. Hoe gaat het aflopen, dat is de grote vraag. de groep overvallers heeft inmiddels toch al flink wat offers moeten maken. Er gaan zelfs al theorieën rond dat El Professor de eindstreep niet zal gaan halen. Over de inhoud van het slotstuk is verder nog helemaal niets bekendgemaakt, dus dat zal medio 2021 weer voor een flinke buzz gaan zorgen. Want het kan toch niet anders dan dat de groep met een grote knal afscheid gaat nemen?

La Casa de Papel seizoen 5 wordt in de zomer van 2021 verwacht

El Vecino

Een superheld kun je El Vecino (de buurman) eigenlijk niet noemen. Het verhaal dat gebaseerd werd op een comic draait om een toch wat treurige jongen. Hij heeft geldproblemen en zijn vriendin Lola is klaar met hem. Dan staat hij pardoes oog in oog met een buitenaards wezen dat spoedig zal sterven. Hij krijgt van hem superkrachten en moet opeens de superheld uithangen. Het levert hilarische avonturen op, alleen is hij er zelf niet altijd even blij mee.

El Vecino seizoen 2 wordt in het voorjaar van 2021 verwacht

Meer Spaanse tips? Bekijk de 15 Beste Spaanse Series op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?