Laatste nieuws over Netflix

Deze topfilms komen deze zomer op Netflix

Het is al weer bijna zomer! Hopelijk gaan we aangename temperaturen tegemoet, fijne stranddagjes, een welverdiende vakantie… Maar vergeet ook Netflix niet, dat écht niet van de aardbodem verdwijnt. Zet die ventilator maar klaar, want de streamingdienst komt deze zomer met een hoop toffe films!

Interceptor – 3 juni

Wij weten ook wel: officieel is het nog geen zomer, maar Interceptor mag niet ontbreken in dit lijstje. De film introduceert kapitein JJ Colins, die onlangs haar droombaan bij het Pentagon verloren is. Ze krijgt de leiding over een basis die een nucleaire raket huisvest, die zich midden in de Stille Oceaan bevindt. De basis wordt echter aangevallen en Collins komt oog in oog te staan met de corrupte maar charmante ex-militair Alexander Kessel. Hij is van plan een absoluut ondenkbaar (zeg maar gerust: afgrijselijk) plan uit te voeren. Collins heeft echter nog maar een paar minuten de tijd om een grote beslissing te nemen en kan elke seconde hiervan goed gebruiken om te kunnen bepalen wie te vertrouwen is en wie niet.

Hustle – 8 juni

In Hustle speelt Adam Sandler de rol van Stanley Beren, die als scout 24/7 op zoek is naar talentvolle basketballers. De laatste tijd heeft hij echter veel minder succes dan voorheen… In de Spaanse hoofdstad Madrid raakt hij echter zwaar onder de indruk van de lokale rauwe amateurspeler Bo Cruz (gespeeld Juancho Hernangomez, die in het dagelijks leven in de NBA uitkomt voor de Utah Jazz), waarna hij er alles aan doet om hem te laten slagen in Amerika. Dat blijkt behoorlijk wat voeten in aarde te hebben. Hustle beschikt over een sterrencast, naast Sandler en Hernangomez: Queen Latifah (The Equalizer), Ben Foster (The Survivor) en Robert Duvall (The Godfather).

Collision – 16 juni

Aan de vooravond van de Zuid-Afrikaanse Vrijheidsdag gaat het in het centrum van Johannesburg mis in het verkeer: meerdere auto’s komen met elkaar in botsing. Nicki, de dochter van de corrupte zakenman Johan, komt hierna gevangen te zitten in de kofferbak van een beruchte crimineel. Wat volgt is een race tegen de tijd: Johan en zijn vrouw Diane zetten alles op alles om hun kroost te redden! In een ander deel van de stad bouwt de eigenaar van een kleine winkel aan een perfect leven met zijn dochter. Zij vertelt hem echter niet dat ze een vriend heeft die uit Nigeria komt, wat levensveranderende gevolgen heeft.

Spiderhead – 17 juni

In Spiderhead speelt Chris Hemsworth (Thor!) een wetenschapper die experimenteert met medicijnen die zorgen voor stemmings- en gedragswisselingen. Zijn proefkonijnen zitten gevangen in een afgelegen, zwaarbewaakte gevangenis. Soms gaat zo’n experiment mis, dat is part of the job, en worden de verkeerde emoties aangewakkerd…  Joseph Kosinski is de regisseur van deze kraker en hij vervulde diezelfde rol voor Top Gun: Maverick, nu te zien in de Nederlandse bioscopen. Ook ‘piloot’ Miles Teller zit in Spiderhead!

The Man from Toronto – 24 juni

De synopsis van The Man from Toronto luidt: “Een ongelukkige verwisseling van identiteiten zorgt ervoor dat een waardeloze consultant en ’s wereld dodelijkste huurmoordenaar, enkel bekend als ‘The Man From Toronto’, bij elkaar in het schuitje terecht komen.” De aankomende Netflix-film belooft een doldwaze actiekomedie te worden, met Kevin Hart en Woody Harrelson in de hoofdrollen. Opvallend om te vermelden is nog dat Jason Statham eerst óók onderdeel uitmaakte van de cast. Hij kreeg echter ruzie met de producers achter The Man from Toronto en zei vaarwel tegen het project!

The Gray Man – 22 juli

The Gray Man belooft ook al een hit te worden voor Netflix, want deze actiefilm is geregisseerd door de welbekende Russo Brothers, Joe en Anthony, die wereldberoemd zijn geworden door de Avengers-franchise! In deze film speelt Ryan Gosling een CIA-agent (Court Gentry genaamd) die op behoorlijk duistere zaken duikt bij twijfelachtige organisaties. Het gevolg daarvan is dat een oud-collega, een psychotische persoon, een prijs op zijn hoofd zet. Verschillende internationale huurmoordenaars besluiten de jacht te openen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?