Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Deze twee Queen Charlotte-acteurs zijn nu huisgenoten

Dat collega’s vaak vrienden worden, is geen geheim. Dat blijkt ook te zijn gebeurd bij een aantal acteurs uit Queen Charlotte. Corey Mylchreest, beter bekend als King George III, woont namelijk samen met een van zijn tegenspelers. Dat heeft Popbuzz ontdekt.

Queen Charlotte

In Queen Charlotte draait het allemaal om de koningin en haar koning George. We komen erachter hoe de twee elkaar hebben leren kennen en hoe hun liefdesverhaal is gelopen. Op de set heeft Corey Mylchreest, verantwoordelijk voor de rol van koning George, echter ook de nodige vrienden gemaakt. Met een van hen, niemand minder dan Freddie Dennis, woont hij momenteel samen. In de serie vertolkt Dennis de rol van de persoonlijke hulp van koning George.

Leren kennen op de set

Voordat Corey en Freddie een rol kregen in Queen Charlotte, kenden ze elkaar nog niet. Hun band op de set was echter zo goed dat ze na de opnames besloten om samen te gaan wonen. De twee hebben overigens geen relatie, want Mylchreest liet eerder al weten een vriendin te hebben. Met haar bekeek hij samen de seizoenen van Bridgerton.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?