Laatste nieuws over Netflix

Deze verhaallijnen liggen open voor Ferry 2

De langverwachte film Ferry maakte de verwachtingen volledig waar. De prequel van Undercover draaide volledig rondom Ferry Bouman en Daniëlle, waarvan we nu ook eindelijk een achternaam weten. En die achternaam (Van Marken) bleek nog eens heel belangrijk ook. Ferry eindigt niet waar Undercover begon, hier zit nog een flinke tijd tussen. Ruimte dus voor Ferry 2! Mocht deze er ooit komen, dit zijn de verhaallijnen die nog open liggen.

Hoe bouwt Ferry zijn imperium op?

In de laatste scene van Ferry werd eigenlijk al de basis gelegd voor een Ferry 2. Want de broer van Daniëlle, Lars, bleek zelf de xtc-pillen te maken die de twee tortelduifjes na een avondje op de kermis hadden genomen. In de aftiteling zien we Ferry vervolgens een loods binnen lopen, waar Lars en twee vrienden hun eigen drugslabje hebben. Waar we Lars voor de film nog niet kenden, was dat wel het geval voor zijn twee vrienden. Remco en Dennis waren er tenslotte in seizoen 1 van Undercover ook nog bij. Het roept de vraag op hoe Ferry zijn imperium heeft opgebouwd. Want hij was in Amsterdam slechts een loopjongen en moet nu zelf alles gaan opbouwen. Hij wordt het brein achter de operatie van Lars, maar hoe?

Waar blijft Lars?

Waar de meeste personages uit Ferry terugkeren in Undercover, kwam Lars als een verrassing. Hij lijkt een belangrijke rol te gaan vertolken in de opmars van Ferry in het Brabantse, maar hoe loopt het met hem af? En waar blijft Lars? Leeft hij nog ten tijde van Undercover, of gaat het onderweg mis? Het is een open verhaallijn die interessant is om verder uit te diepen!

Is Amsterdam Ferry helemaal vergeten of….

In één nacht lijkt Ferry erin te slagen om het Amsterdamse netwerk volledig op te rollen. Maar is dat daadwerkelijk zo? Kan Ferry Bouman in Brabant rustig een nieuw leven opbouwen, of moet hij toch nog met enige regelmaat over zijn schouder kijken? Het zou zomaar kunnen dat de strijd met Amsterdam moet worden afgehandeld, wat aardig wat explosiegevaar kan opleveren.

Hoe verloopt het met Claudia en John?

Claudia, de zus van Ferry en de vrouw van John, is ernstig ziek. Ze weet de doktoren al te verrassen door langer vol te houden dan de verwachting is. Maar hoe loopt het met haar af? We weten al wel dat ze is overleden voor het begin van Undercover, daar zitten echter nog flink wat jaren tussen. Ook weten we dat John na haar dood flink aan de drank is geraakt en Ferry hem er bovenop heeft geholpen. En hoe groeit Daniëlle in dit alles mee? Want langzaam maar zeker zal haar toch wel duidelijk moeten worden wat Ferry allemaal op zijn kerfstok heeft. De persoonlijke verhoudingen zijn dan ook een boeiende verhaallijn om verder in te duiken.

Hoe neemt Ferry de regie over op Camping Zonnedauw?

Tenslotte is het decor van Undercover seizoen 1 natuurlijk Camping Zonnedauw. Dat is waar alles gaande is en dat is ook waar Ferry en Daniëlle elkaar hebben leren kennen. Maar op een gesloten cultuur als op een camping is Ferry voorlopig een buitenstaander. Terwijl hij in Undercover het centrale punt is, met een klein paleisje dat nog maar weinig weg heeft van de oorspronkelijke stacaravans. Hoe neemt Ferry de regie over op Zonnedauw? Krijgt hij daar nog weerstand, ontstaat er een flinke oorlog op de camping of blijft de lieve vrede bewaard?

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Undercover seizoen 3 of Ferry 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?