Laatste nieuws over Netflix

Die Kaiserin verlengd; seizoen 2 over Elisabeth en Franz op komst

Die Kaiserin is door Netflix verlengd voor een tweede seizoen. Eind september verscheen het kostuumdrama, waarin het er met enige tijd vrij stevig aan toe ging. De reeks is een succes gebleken en de cast heeft nu aangekondigd dat er een vervolg komt.

Durf om anders te zijn

Er is door producer Jochen Laube een tipje van de sluier gelicht wat we nog kunnen gaan verwachten van Die Kaiserin. “We zitten nog aan het echte begin van het leven van Elisabeth, we zijn dan ook erg blij dat we verder kunnen borduren in het tweede seizoen. Het verhaal van haar leven is er één over de kracht van liefde, maar ook de durf om anders te zijn en de hoop op een betere toekomst. Iets dat we allemaal kunnen gebruiken in de huidige tijd.”

Relatie evolueert

In het tweede seizoen zal de relatie tussen Elisabeth (Sisi) en Franz verder uitgediept gaan worden. Kijkers zullen zien hoe hun relatie evolueert. Daarnaast weten we natuurlijk dat Elisabeth in verwachting is. Zij en haar schoonmoeder Sophie zullen daar flink over in de clinch komen te liggen. Ze denken beide namelijk anders over het opvoeden van kinderen.

➡ Die Kaiserin seizoen 2: Alles wat we al weten

Bekijk de aankondiging van de cast

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?