Laatste nieuws over Netflix

Dirty John van podcast naar serie: seizoen 1 in februari op Netflix

Dirty John Netflix seizoen 1

Dirty John is één van de meest succesvolle podcasts en nu is er ook een serie over gemaakt. Journalist Christopher Goffard behandelt bloedstollende true-crime stories en de eerste daarvan is nu ook verfilmd. Op 14 februari komt het volledige verhaal op Netflix.

John Meehan, oftewel Dirty John

Goffard is verslaggever van de Los Angeles Times en zijn podcast Dirty John bleek een doorslaand succes. Hierin behandelt hij true-crime stories, waarin het verhaal rondom John Meehan het eerste verhaal was. Vandaar ook de naam Dirty John, het is de bijnaam van Meehan die hij kreeg van één van zijn klasgenoten op de universiteit.

Relatie met Debra Newell

De zaak rondom Meehan heeft Goffard vanaf het moment dat hij hoorde over een mogelijke moord in Newport Beach gevolgd. De journalist ontdekte een web van bedrog en misbruik. In Dirty John wordt ingezoomd op zijn relatie met zakenvrouw Debra Newell. De twee leren elkaar kennen via een internet datingsite. Waar eerst een bloeiende relatie wordt opgebouwd, wordt langzaam duidelijk dat er veel meer speelt. De familie van Debra vertrouwt John niet en vanaf dat punt kan het niet goed aflopen.

Bekijk de trailer van Dirty John