Trailers

Disenchantment seizoen 2: Bean gaat naar de Hel

Het tweede seizoen van Disenchantment staat voor de deur, want Netflix heeft al aangekondigd dat de nieuwe episodes op 20 september zullen verschijnen. Met de release van de trailer is nu ook duidelijk geworden hoe het is afgelopen met Elfo en wat Bean en Luci te wachten staat.

Naar de Hel om het koninkrijk te redden

Het eerste seizoen van Disenchantment begon nog vrij luchtig, maar daar is nu nog weinig van over. Het is volle bak aan de slag voor Bean om het koninkrijk nog te redden. Bean is de dochter van de koning en vooral het buitenbeentje. Ze maakte in het eerste seizoen twee vrienden, Elfo (een Elf die liever lui is dan moe) en Luci (een cynische duivel). Samen beleven ze eerst grappige avonturen, tot het helemaal mis gaat.

Elfo in de Hemel

De moeder van Bean keert terug en blijkt het kwaad. Het hele koninkrijk wordt versteend en Elfo komt te overlijden. Nu blijkt er toch nog hoop te zijn. Elfo is in de Hemel en Luci weet een manier om hem terug te krijgen én het koninkrijk te redden. Daarvoor moeten Bean en Luci wel naar de hel.

Nog twee seizoenen

Het tweede seizoen van Disenchantment komt in september op Netflix. Daarmee is de reeks nog lang niet voorbij. Matt Groening, ook de maker van The Simpsons, heeft van Netflix eerder al groen licht gekregen om ook een derde en een vierde reeks te gaan maken.

Bekijk de trailer van Disenchantment seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?